ACTUALITAT

Servei d’espais de descans, confinament, repòs, allotjament i servei de restauració de les RGG

La UGT ha tingut coneixement que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat a disposició de les treballadores i treballadors assistencials de les Residències de Gent Gran la possibilitat de disposar d’equipaments al llarg del territori, per tal de gaudir d’espais de descans, confinament, repòs, allotjament i servei de restauració.

Són albergs situats a les poblacions de Manresa, Olot, La Seu d’Urgell, Lleida, Altafulla i Barcelona (a aquesta última ciutat és un hotel).

Aquests establiments estaran oberts i disponibles per atendre treballadors i treballadores de Residències de Gent Gran que per motius de prevenció sanitària no puguin tornar als seus domicilis.

La UGT s’ha assabentat que aquesta informació a data d’avui encara no havia  arribat a totes les treballadores i treballadors de les RGG, i és per això que ha adreçat un escrit a la DGAPD demanant que els directors i directores dels centres tornin a fer difusió entre tots els professionals del centre.

Totes les treballadores i treballadors que necessitin fer ús d’aquest servei, han de posar-se en contacte amb el director/a del seu centre per tal de poder tramitar la sol·licitud i poder fer ús d’aquest equipament.

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca