ACTUALITAT

Reunió de la secció sindical de la UGT amb Direcció de Serveis del Departament de Salut

El dia 21/04/2018 es va realitzar una reunió amb direcció de serveis per representants sindicals d’UGT del per tal de presentar unes consideracions i clarificar postures al Departament de Salut sobre temes de personal. En aquesta reunió es van plantejar els següents temes:

a) Petició de l’activació de la bossa de treball dels veterinaris oficials d’escorxador (VOE). Es va sol·licitar que aquesta bossa s’ampliés també a possibles vacants i no només a substitucions de curtes durada. També es va demanar la necessitat que hi hagin bosses de treball per a les places a cobrir pels diferents col·lectius.

b) La possibilitat que enguany hi hagin oposicions al Departament. En aquest sentit es va informar que no hi ha cap proposta al per part del Departament.

c) Es va sol·licitar que hi hagi el reconeixement com a mèrit i es tingui aquest en consideració, de les persones que varen aprovar el concurs-oposició a les places convocades per a Tècnics Superiors de Salut Pública (TSSP), arran de la decisió judicial, però que no varen poder obtenir plaça.

d) Es va sol·licitar la regularització dels reforços de 6 mesos del personal de salut pública (TSSP, VOE, personal del servei d’epidemiologia, …) a través del seu aplantillament.

e) Es sol·licitar que les places d’APD, farmacèutics titulars i d’altres cossos a extingir no s’amortitzin i puguin ser requalificades en modificacions de Relacions de Llocs de Treball (RLT) per tal d’evitar l’aprimament de la plantilla que es ve patint des de la crisi.

f) Es va sol·licitar la necessitat d’establir uns criteris estables a l’hora de seleccionar el personal en les ofertes d’ATRI, així com la necessitat d’informar a les persones interessades del resultat de la seva sol·licitud, i finalment

g) Es va sol·licitar que la comunicació dels horaris a realitzar en els escorxadors es faci des del Departament de Salut i que aquesta inclogui tot el període anual independentment dels possibles canvis puntuals, així com que aquesta comunicació sigui amb suficient antelació.

Des d’UGT-Catalunya es vol anar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això us demanem que tingueu una actitud activa i que per qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu que es pugui prestar, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:   

          salutpublicagene@catalunya.ugt.org                  

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca