ACTUALITAT

Reunió de Junta de Personal SOC

Funcionaris interins afectats pel procés de promoció interna exclusiva al cos general administratiu

Aquest era el tema principal que la UGT volíem aclarir a la reunió de la Junta, tenint en compte la quantitat de persones afectades.

Hem d’informar que, els últims anys, la Funció Pública ofereix a les persones que superen una oposició totes les vacants existents del cos administratiu que no estiguin reservades a un funcionari de carrera. Segons la Subdirectora de Recursos Humans, al SOC hi ha un total de 124 places en aquesta situació, les quals, malauradament, resulten molt atractives per tenir un complement de destí de nivell 16 i el complement d’atenció al públic.

Des de RRHH, ens informen que se seguiran els criteris que marqui la  Funció Pública, que és la que estableix les bases i el procediment a seguir per la recol·locació del personal afectat, i que a la darrera oposició van ser:

  • Persones que hagin aprovat sense plaça algun dels dos darrers procediments selectius del cos.
  • Les persones que hagin superat més exercicis i, en cas d’empat, segons la puntuació obtinguda a les proves als procediments selectius.
  • Serveis prestats en el cos o escala de la convocatòria.
  • Antiguitat a la Generalitat.
  • Antiguitat a l’Administració Pública.

RRHH del SOC es coordinarà amb el Departament aquesta recol·locació dels efectius afectats, ja que la recol·locació s’ha de fer en l’àmbit departamental segons la normativa.

La UGT demana que aquest enèsim “via crucis” pels treballadors/es interins del SOC,  es faci un acompanyament, més o menys personalitzat que obri una finestra de noves oportunitats.

Places de l’OT de Ripoll que presten servei a Puigcerdà

Preguntem per la situació de les places de l’Oficina de Treball de Ripoll, però que presten servei al municipi de Puigcerdà. RRHH ens confirma que es tracta la creació d’un P.A.P (Punt d’Atenció Presencial) i que no depèn d’aquest organisme la creació d’una Oficina de Treball en aquesta localitat, tot i que és una possibilitat que algun dia s’esdevingui a una futura reestructuració del SOC.

La UGT esperem que aquesta situació sigui temporal i que es doti amb la plantilla necessària.

Experts docents

Els treballadors contractats de forma temporal com a experts docents tenen dret a:

  • Dies d’assumptes personals en els dies addicionals que no són de docència.
  • Formació, també fora de la jornada de docència i el temps es descomptarà de les hores de preparació de classes.
  • Vacances: no tenen dret, ja que les perceben prorratejades com a salari en cada nòmina.

Ens comuniquen que els hi donaran accés a ATRI per poder tramitar els permisos i les hores de formació.

Pujada salarial del 0,9% i endarreriments

Segueix pendent la tramitació de l’increment per l’any 2021 del 0.9%, així com el retorn  de la part de les pagues extres pendents.

Funcions dels cossos que presten servei a les oficines de treball

La UGT, com ja és costum en cada Junta, tornem a demanar que RRHH ens faciliti les funcions establertes per cada cos que presten serveis a les Oficines de Treball.  Aquest cop la resposta que se’ns dóna és que la petició està feta, però no per la via correcta, així que de nou hem d’esperar que ens la facilitin.

Salut i cuideu-vos!

UGTSOC

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca