ACTUALITAT

Publicació de llistats provisionals del concurs de mèrits

Avui, 8 de setembre de 2022, l’Administració ha publicat els llistats amb la puntuació provisional del concurs de mèrits (convocatòria 300 de personal funcionari) i (convocatòria 400 de personal laboral) de la Generalitat de Catalunya.

Als llistats es troben identificats els aspirants de manera individual la puntuació desglosada, segons els mèrits a valorar. A partir de demà, existeix un període de 10 dies hàbils per presentar al·legacions, és a dir fins el 22 de setembre, sobre la informació publicada al llistat provisional.

Si no estàs d’acord, amb la teva valoració, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a presentar l’al·legació via tràmit electrònic.

Posteriorment, caldrà esperar al llistat definitiu que donarà lloc a la proposta de nomenament de funcionari de carrera o el contracte laboral fix.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 8 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca