ACTUALITAT

Reunió del Grup de Treball de Formació a Salut

En la reunió ordinària telemàtica del Grup de Treball de Formació del Departament de Salut del dia 17/11/2020 es van tractar els següents temes de formació:

a) Revisar l’informe sobre la detecció de necessitats formatives per a l’elaboració del Pla de formació del Departament per a l’any 2021, en el qual es van recollir les dades corresponents al període del 22 de juny al 22 d’octubre d’enguany.

b) Aprovar el Pla de formació de l’any 2021. En aquest programa cal destacar el nou replantejament que s’ha hagut de fer arran de la pandèmia pel Covid-19, cosa que ha fet que hi hagi:

  • la necessitat d’establir una plataforma Moodle a nivell formatiu en un proper futur,• una adaptació d’activitats formatives presencials a fer-les telemàticament o on-line i decidir fer activitats presencials quan la situació ho permeti,
  • el reforçament i ampliació de les activitats formatives d’aplicacions informàtiques (Office 365,…), i
  • l’establiment i reforçament de les activitats formatives “on-line” sobre treball en grup, intel·ligència emocional i aprenentatge (e-learning).c) Formació del personal de nova incorporació (acords de govern del programa Covid-19) arran de la pandèmia del Covid-19. En aquest punt, UGT agraeix l’esforç realitzat en la formació d’aquest personal, seguint les reclamacions fetes reiteradament per UGT per tal que es formessin.

Des d’UGT s’ha:

1. Agraït al Departament la incorporació de diverses propostes formatives plantejades des de la ’UGT.

2. Informat que les activitats formatives del Servei de Prevenció de Riscos Laborals estan pendents d’aprovació en el proper ple del dia 25/11/2020 i que tan aviat com s’aprovin pel ple del Comitè de Seguretat i Salut (CSS) es facilitaran al Servei de Formació per a la seva inclusió en el Pla formatiu 2021.

3. Demanat informació sobre l’execució de les activitats del segon semestre del 2021. Se’ns ha respòs que, com cada any, es valoraran en la reunió que es convoca durant el mes de gener del següent exercici, donat que hi ha activitats que s’executen al llarg dels mesos de novembre i desembre.

4. Sol·licitat que en la formació s’inclogui també el personal que realitza substitucions de llarga durada o les persones que realitzen substitucions de manera habitual. Se’ns ha informat que la formació depèn de la comunicació de les diferents unitats orgàniques. La UGT manifesta que intentarà fer una recollida d’informació sobre aquest personal i la farà arribar al Departament per tal que es valori la necessitat formativa d’aquest personal.

UGT vol continuar treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals i formatives del personal. Per això, us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com      gemma.segalas@gencat.cat

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 16 de desembre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca