ACTUALITAT

Reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral juny de 2023

UGT DENUNCIA UNA MANCA DE PLANIFICACIÓ PREVENTIVA AL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

Celebrem el segon Comitè de Seguretat i Salut laboral del Servei Català de Trànsit (SCT) A continuació us exposem un resum dels temes tractats a la reunió d’aquest mes de juny de 2023. 

CIVICAT

Cada comitè seguim parlant del mateix: de les obres de CIVICAT. L’Administració ens comunica que hi ha un nou projecte d’amunt de la taula però, ens toca tornar a començar ja que van existir unes dificultats amb el propietari de l’edifici.

UGT exigim que ens informin de la situació de les obres, de les dificultats trobades i en el punt que ens trobem. I sobretot la planificació de la mateixa. Els delegats de prevenció i el comitè de seguretat i salut ha d’estar informat en tot moment de les obres amb afectació als treballadors i treballadores.

Hem de recordar que aquestes obres no es fan perquè si, tot el contrari, tant el servei de prevenció com el SCT té clar que aquestes obres han de millorar la ventilació del centre CIVICAT i a la vegada millorarem les condicions de seguretat i salut dels seus treballadors.

PLANIFICACIÓ ACTIVITAT PREVENTIVA

L’Administració està treballant en aquest punt, tot i que ja portem des de finals del 2022 demanant aquesta documentació. Actualment hi ha una manca de planificació preventiva, i també doncs la planificació dels simulacres, de grups de treball etc.

L’edifici de plaça Espanya, al ser compartit, té una complexitat afegida. UGT recorda que no se’ns informa de la situacions de cada edifici, ni de la planificació.

EXAMENS DE SALUT

De tot el personal del Servei Català de Trànsit, només ho han demanat 15 persones, un 5% de la plantilla. Recordem que teniu a la vostra disposició aquesta eina i pensem que es positiu realitzar-la; us hi animen!

JUNTS SOM MÉS FORTS!!

Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

zoraidagarcia@catalunya.ugt.org

jordijulia@catalunya.ugt.org

Els vostres delegats de prevenció

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca