ACTUALITAT

Visita de prevenció de riscos al Districte Administratiu

La UGT hem visitat el complex d’oficines del Districte administratiu de la Generalitat de Catalunya situat al barri de la Marina del Port al districte de Sants Montjuïc de Barcelona. L’edifici estarà ocupat per 3 Departaments, un total de 2600 treballadors/es aproximadament. La construcció està realitzada i equipada amb les últimes tecnologies i queda per realitzar els acabats i la instal·lació del mobiliari. La visita s’ha realitzat el dijous 13 de febrer de 2019.

 La UGT tenim males experiències pel que fa a edificis intel·ligents i a trasllats de treballadors/es. A tots ens venen records a la memòria a on per motius diversos el que estava destinat a donar facilitats i confort als treballadors/es a la pràctica va ser tot el contrari. Malgrat això, valorem que s’hagi endegat aquest projecte amb aquestes expectatives de voler superar tot allò que no va ser satisfactori en el passat.

La UGT exigirem negociar amb la suficient antel·lació als trasllats i que aquests es realitzin organitzadament i planificada. Fins ara, tenim una manca total d’informació en tot el que s’ha fet en relació a aquest projecte i està creant molta inquietud i inseguretats als treballadors/es.

La normativa defineix de manera inequívoca la participació dels treballadors/es mitjançant els seus representants en qualsevol aspecte que influeixi amb les condicions de treball. Aquesta participació també refereix en les fases de disseny com d’execució. Una prova d’això és que l’Administració mai ha posat aquest projecte com a punt a l’ordre del dia de cap reunió de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals del PTAL. És per això que com no ens han convidat a participar fins ara, la UGT exigim participar amb el que resta de projecte i amb el trasllat.  

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 14 de febrer 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca