ACTUALITAT

UGT demanda al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Aquest dilluns, 14 de novembre de 2022, la UGT hem presentat una demanda contra el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, per la contractació temporal irregular d’enguany del personal laboral.

Fins a la darrera reforma de l’Estatut dels Treballadors, de desembre de 2021, la contractació laboral d’un període regular i que es repetia durant els anys, l’havia estat fent amb una modalitat d’obra i servei, que existia fins el 2022. Enguany aquestes places i les persones, que ho venien realitzant, haurien d’haver-se contractat com a personal fix discontinu i així a partir d’ara.

Malauradament, el Departament no va voler escoltar a la Secció Sindical de la UGT, així com al president del comitè intercentres també de la UGT, el company Joan Rius i Puig i, abans d’iniciar els contractes al maig, la UGT va anunciar a la CIVE que demandaria la contractació irregular, sinó feia aquests contractes temporals en modalitat de fixos discontinus.

Concretament, la UGT hem interposat un conflicte col·lectiu vers el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural per la contractació irregular als Parcs Naturals. També demanem que les persones que ho han estat fent fins ara, tinguin garantit tornar a fer-ho, si els interessa, en els propers anys.

Us mantindrem informats d’aquest procés, especialment al personal afectat, tot i que a partir de desembre no hi seran actius al Departament.

Salut!
UGTGENERALITAT

Barcelona 16 de novembre de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca