ACTUALITAT

Resum del comitè de Seguretat i Salut Laboral al DREU

A continuació us passem un resum del CSSL celebrat el passat divendres 16 de setembre de 2022:

Formació en Prevenció de Riscos Laborals:

S’han hagut d’anular algunes de les formacions programades per falta de quòrum. De totes formes s’han reprogramat algunes píndoles de formació ples mesos d’octubre i novembre, en concret una de benestar emocional (4 hores), una de primers auxilis i DEA (3 hores), una d’higiene postural (2 hores) i una de trastorns de la son (4 hores). Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Servei de Prevenció.

¿Què cal fer en cas d’accident?

A la intranet del Departament s’ha actualitzat la nota informativa sobre el procediment en cas d’accident, inclosos els in itinere.

Assignació de taules

Davant la falta d’espai i la tendència a no tenir una taula assignada de forma permanent, tota la part social hem demanant que es facin els esforços que calguin per tal que les persones treballadores tinguin una taula i un espai de referència les jornades de presencialitat. Aquest és un tema que abasta a molts departament de la Generalitat i la tendència és que tothom en la mesura del que sigui possible tingui la seva taula assignada.

Procés d’estabilització

Aprofitem la nota informativa per recordar-vos que el termini de presentació d’al·legacions davant la puntuació provisional dels mèrits acaba el dia 22. Si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres per veure si us podem ajudar en el que sigui.

Per a qualsevol consulta ja sigui de d’àmbit laboral o de prevenció de riscos, podeu posar-vos en contacte amb el vostre delegat de prevenció dins del Comitè de Salut Laboral del DREU:

Pedro González, delegat d’UGT sector Generalitat

pgcuesta@catalunya.ugt.org

932 95 61 11

Salut!

Barcelona, a 20 de setembre de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca