ACTUALITAT

Resum de la Junta de Personal del SOC

A continuació us fem un resum dels temes tractats a la Junta de Personal del SOC celebrat amb data 16 de juny de 2022:

Borsa de treball: Continua el calendari previst per a la fase 4

Concursos específics de mèrits i capacitats al SOC: Des de RRHH consideren que el tema tancat pel que fa al procediment i calendari de la prova pràctica. UGT hem demanat durant la Junta que quedin clares les diferències pel que fa al treball desenvolupat entre tasques idèntiques i tasques que no són idèntiques en relació a les direccions de les OTC.

Pel que fa a les persones interines que poden veure’s afectades quan les places que ocupen reservades passin a ser vacants, RRHH ha indicat que continuen a l’espera d’instruccions de Funció Pública per tal de saber com quedaran.

Pròrroga d’un any del programa Reincorpora’t: davant les preguntes plantejades per la UGT de com queda el procés d’aplantillament de les places d’aquest programa, RRHH ens ha informat que hi haurà una pròrroga d’un any d’aquest programa abans de què passin a estructura perquè el finançament continua sent el mateix que fins ara, però que algunes places podrien quedar afectades pel procés d’estabilització. Tenim la sensació que hi ha descoordinació entre el SOC i Funció Pública i que aquesta descoordinació fa que la informació que se’ns facilita no sigui gaire clara. En tot cas, demanarem als responsables del SOC una reunió per aclarir aquest tema.

Abonament increment retributiu en cas de baixa per IT: RRHH confirma que a la nòmina de juny s’aplicarà aquesta millora a efectes d’abril d’enguany. Recordem que s’aplica a aquelles persones que estant de baixa per IT i generant un trienni, no se’ls hi abonava fins el moment de tornar a treballar.

Trasllat de Meridien: Tot indica que serà passat l’estiu.

Salut!

UGT – SOC

Barcelona, a 18 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca