ACTUALITAT

Reunió del CSSL del Servei Català de Trànsit

Comencem parlant dels últims portàtils que han estat arribant al Servei Català de Trànsit, son de tamany de pantalla de 13 polzades, per part d’UGT hem recordat que l’ordinador portàtil és una eina de treball i està regulat com a tal, així com hem de tenir present la regulació dels treballs amb pantalles de visualització de dades, com són el nostre cas.

Se’ns informa que manquen per arribar uns 18 portàtils, i per part de la casa s’informa que es vol millorar els portàtils per estar dins les recomanacions que es fan des de l’Institut de Seguretat i Salut Laboral de Catalunya. A tot el SCT s’han repartit un total de 161 equips informàtics.

Tot el personal esta treballant, ja sigui teletreballant o presencialment, els equips que manquen són per treballadors del servei territorial de Barcelona.

Amb la “nova normalitat” o de “represa” s’ha de garantir un 40% de presencialitat, tal com indica el pla de contingència i de retorn, això ens recorda des de recursos humans.

S’informa a la part social que el hidrogels ja estan fixats amb suports a la paret, a cada porta d’entrada així com punts susceptibles.

Per part del SCT es notifica que la cita prèvia esta funcionant de manera satisfactòria, s’està donant hora el ciutadà a fi efecte poder garantir que no tinguem cues ni aglomeracions a les diferents dependències.

Manquen de posar cubells amb pedals a molts llocs encara, no se sap ben bé què ha passat, s’ha de preguntar a compres per veure que ha passat.

Els menjadors o espais habilitats per consum d’aliments s’han de disposar de dispensadors de gel així com definir limitació aforament i senyalització corresponents.

Aprofitem aquesta nota per recalcar les mesures de prevenció que ens toquen a tots plegats: mascareta, higiene i distància.

Ens en sortirem!!!

JUNTS SOM MÉS FORTS!!
Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

laborals.interior@catalunya.ugt.org            jordijulia@catalunya.ugt.org

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca