ACTUALITAT

Oferta pública ordinària 2021

UGT la considera del tot insuficient

A la reunió extraordinària de la Mesa Sectorial del Personal Tècnic i Administratiu de la Generalitat de Catalunya ens han comunicat amb data 29/11/2021 la distribució de les places que sortiran a l’Oferta Pública ordinària del 2021. En total són 336 places que es distribueixen de la següent forma:

Addicionalment ens han comunicat la distribució de places pel que fa a l’àmbit d’execució penal, bombers i agents rurals:

Àmbit execució penal

CosTorn lliurePromoció internaTOTAL
Diplomatura Serveis Penitenciaris (A-2)71320
Diplomatura Educació social (A-2)4747

Bombers escala bàsica 240

Agents Rurals escala bàsica 100

Recordem:

Aquestes places pertanyen a l’oferta ordinària 2021, això vol dir que són places no susceptibles a ser incloses en cap procés d’estabilització perquè no compleixen els requisits per fer-ho.

Cal afegir que l’Administració ens ha confirmat que les convocatòries pendents de publicar de l’oferta Pesco 2017 (publicada el 2018) i que exhaurien la seva vigència al març del 2022, podran ser publicades fins el 31 de desembre de 2022 en consonància amb els terminis fixats a la normativa estatal pel que fa a la calendarització de les places sotmeses a processos d’estabilització.

Davant d’aquesta informació UGT hem demanat quantes d’aquestes places són d’increment de plantilla net i quantes ja estan ocupades per personal interí. L’Administració s’ha compromès a facilitar-nos aquesta dada. La UGT també hem reclamat l’activació del grup de provisió de llocs de treball per tal de donar sortida als concursos de trasllats pendents, que han de ser previs a qualsevol convocatòria.

Tot i que cal fer una valoració més acurada d’aquestes dades, la primera impressió que tenim és que aquest nombre de places és del tot insuficient i que no recull un augment de les dotacions, per tant la precarietat en quant al nombre d’efectius de molts dels nostres col·lectius continuarà produint-se.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 29 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca