ACTUALITAT

Reclamació de triennis com a personal laboral

Ets funcionari/ària i tens triennis generats com a personal laboral? Però els cobres tots com a personal funcionari…Doncs és possible que t’interessi aquesta reclamació!

Si actualment ets funcionari/ària de carrera per un procés de funcionarització a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, però vas generar triennis essent personal laboral en aquesta o altres administracions públiques, ara pots reclamar-li a la Generalitat de Catalunya el dret a que et retribueixin el valor dels triennis de laboral, fins i tot reclamar els endarreriments corresponents. Si ets funcionari/ària de carrera però no has passat per un procés de funcionarització o personal interí/ina i vas generar triennis essent personal laboral, envia’ns un correu a sjeronimo@catalunya.ugt.org amb el teu cas o demana informació als delegats i delegades de la UGT o segueix l’enllaç:

ACCÉS A TRAMITAR LA RECLAMACIÓ
Accés amb codi QR

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 2 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca