ACTUALITAT

Adjudicacions del concurs de mèrits

Avui, dia 9 de desembre de 2022, ha estat publicada la relació de places que s’ofereixen en relació amb el sistema d’adjudicació mitjançant acte públic d’elecció de lloc de treball dels processos selectius que conformen les convocatòries amb núm. de registre 300 (personal funcionari) i núm. de registre 400 (personal laboral).

Altrament, s’ha publicat la relació dels dies, horaris i ubicació on es faran els diferents actes d’adjudicació, com annex 3.

La resta de persones, que han obtingut plaça mitjançant el sistema selectiu del concurs de mèrits i van per adjudicació directa a estabilitzar la mateixa plaça que ocupen, hauran d’esperar la publicació al DOGC al mes de desembre de la resolució definitiva del procés selectiu. Així com, el col·lectiu d’auxiliars de geriatria que estan pendents de la resolució de l’oposició ordinària de la convocatòria L001/20.

Finalment, en cas que no sigui possible assistir a l’acta d’adjudicació es pot delegar amb el model d’atorgament de representació en algú de confiança l’elecció de plaça.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 9 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca