ACTUALITAT

Resolució dels concursos de mèrits

Avui, 23 de desembre de 2022, s’ha publicat les resolucions de nomenaments de personal funcionaris de carrera dels diferents cossos i la declaració de les persones que han superat el procés selectiu per ser personal laboral fix de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

També s’adjunta a les resolucions 3 annexos: annex 1 amb les persones que han estat per adjudicació directa, annex 2 les persones que han estat en acte d’adjudicació i l’annex 3 les persones que han renunciat al procés.

Aquestes resolucions tenen efectes del 9 de gener de 2023.

a) Personal laboral: Els serveis de recursos humans de cada Departament comunicaran a les persones de l’annex 1 que signaran un contracte laboral fix amb data efectes 9 de gener de 2023. Les persones de l’annex 2 disposen del termini d’un mes (fins el 8 de febrer de 2023) per prendre possessió signant un contracte laboral fix amb els serveis de recursos humans del Departament de la seva nova adscripció.

b) Personal funcionari: Les persones de l’annex 1 han d’efectuar el jurament o la promesa i prendre possessió del lloc de treball corresponent, davant l’òrgan competent del departament corresponent, el
dia 9 de gener de 2023. Les persones de l’annex 2 disposen del termini d’un mes (fins el 8 de febrer de 2023), per fer el jurament o la promesa (que facilitaran els Departaments) i prendre possessió del lloc de treball corresponent, davant l’òrgan competent del departament corresponent.

Amb aquestes resolucions la Direcció General de Funció Pública dona per finalitzat el procés selectiu excepcional, a excepció de la categoria professional laboral D1-Auxiliar de geriatria, que resta pendent de la resolució de l’oposició ordinària de la convocatòria L001/20 per finalitzar el concurs de mèrits en aquesta categoria laboral.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 23 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca