ACTUALITAT

Reunió del Comitè de Seguretat i Salut del personal PATL Departament d’Interior

UGT DEMANA MES CONCRECCIÓ A L’INFORME D’ACCIDENTALITAT DE 2022

Celebrem el primer Comitè de Seguretat i Salut de l’any, l’Administració ens facilita l’informe sobre la sinistralitat laboral de 2022, un cop més incomplert. A continuació us exposem un resum d’aquest i altres temes tractats a la reunió del 16 de març de 2023:

Sinistralitat laboral

La informació esta segmentada i no es completa, sembla ser que només tenim dades d’alguna direcció general, en d’altres no tenen cap accident i incident laboral, costa de creure. La UGT denunciem que manquen dades, i així doncs, poca cosa a dir.

Des del Servei de Prevenció tenen clar també aquesta disfunció, ens emplacem al proper comitè tenir definit el procediment d’informació de accident/incidents laborals per totes les unitats.

Avaluació de Riscos Psicosocials RPTE

Ja disposem de l’informe final, la UGT seguirem atents l’aplicació de les mesures correctores que han derivat d’aquesta avaluació. El Seguiment el farem en els successius comitès de seguretat i salut. Esperem que aquesta avaluació de riscos psicosocials hagi servit per posar blanc sobre negre els problemes psicosocials d’aquesta regió policial.

Servei Vigilància de la Salut Laboral

Aprofitem aquesta nota per informar-vos que ja podeu demanar la revisió medica. Més informació a la intranet del departament.

Seguim amb la climatització

Cada comitè seguim parlant del mateix però, les queixes ens segueixen arribant per diferents canals i per part de l’empresa ens indicant que fan tot el que poden per millor les temperatures dels nostres centres de treball. S’estan reprogramant enceses dels equips de climatització per millorar el confort dels treballadors. Seguim informant els nostres caps de les deficiències climàtiques que detectem.

Obres de l’edifici de Les Corts

Des del departament ens informant que la previsió es juny juliol finalitzar les obres del canvi dels equips de climatització de la seu de les Corts.

Edifici 112

Des del departament per fi s’agafa el toro per les banyes, vist el desgavell i la manca de dades reals que s’estan recollint al edifici per part del propietari del mateix. El departament ha comprat un lector de dades termo higromètriques que la setmana vinent instal·laran i així disposarem de dades reals a diari. Ja era hora!!!! Un cop tinguem els mesuraments, podrem prendre decisions ara ja sense cap excusa.

JUNTS SOM MÉS FORTS!!

Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

zoraidagarcia@catalunya.ugt.org

jordijulia@catalunya.ugt.org

Els vostres delegats de prevenció

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca