ACTUALITAT

Junta SOC

Resum dels temes tractats:

OT Manresa

RR.HH ens comunica que Patrimoni els hi ha informat que el personal de la oficina de Manresa torna a la seva oficina el 8/9 de Novembre, ja que s’han finalitzat les obres de millora.

Trasllat COE

Tanmateix se’ns informa  la nova adquisició del local al Prat del Llobregat on s’instal·laran les noves oficines del COE (Centre d’Orientació, Emprenedoria, Acompanyament i Innovació per a l’Ocupació (COE-CAT)que actualment es troba a serveis centrals al C/ Llull.

Cobertura de vacants

Des de RR.HH se’ns informa i se’ns demana sobre el nostre parer sobre  una publicació massiva per cobrir 55 vacants d’oficines , i així  poder donar solució a la situació actual que s’està donant de mobilitat interna al SOC.  Ens comenten que aquesta serà una mesura temporal que s’ha dut a terme per la necessitat de cobrir les vacants de les OT i  així cobrir les necessitats de servei. En aquesta selecció,  es valoraran exclusivament els mèrits dels candidats, aquest procés és durà a terme des de RR.HH sense participació dels directors de les oficines.

Està previst començar a publicar aquestes ofertes en breu, possiblement aquesta mateixa setmana.  UGT ha estat l’únic sindicat que ha proposat que, tot i que no està contemplat per l’acord de borsa es faci la cobertura de vacant utilitzant la  borsa de treball ja creada, RR.HH. tot i no oposar-se a aquest proposta ens informa que la urgència per cobrir aquestes vacants ho impossibilita.   D’altra banda demanen transparència en el procés.  RR.HH. ens comenta que en les properes juntes de personal ens informaran del cobriment d’aquestes vacants i de com s’ha gestionat cada oferta.  Aquestes ofertes publicaran a l’ATRI i a la web del SOC.

Servei de vigilància i seguretat a oficines (Girona)

UGT, també som l’únic sindicat que informa que hi ha oficines de treball que s’han vist afectades per la manca de cobertura de servei de vigilància i seguretat a la comarca de Girona degut  al tancament de l’empresa que donava aquest servei.  Ens comenten que actualment el problema està pràcticament resolt i que l’única oficina que es troba sense aquest servei, és Blanes, i que en un termini molt breu tindrà cobertura de nou.

UGT demanem que es compleixen els terminis pactats per la borsa de treball,  RR.HH. ens comenten que no és demorarà gaire més en obrir-se la fase 1.

Contractació docents CIFO

Per últim es va plantejar per part d’UGT una qüestió referida a la contractació dels docents encarregats de donar formació en els CIFO’s. Arrel de la publicació al mes de setembre d’una instrucció  que regulava el procediment intern de recollida de documentació i els terminis per a la contractació de docents experts de formació als CIFO’s del SOC, s’han produït alguns desajustos que han tingut com a conseqüència que determinats experts no han pogut ser contractats amb el subsegüent endarreriment de les accions de formació previstes. Plantejada la qüestió per part d’UGT des de la Subdirecció de recursos humans, organització i qualitat han aclarit que ha hagut algun  problema a nivell de terminis de presentació de documentació per part d’alguns CIFO’s i que l’aplicació de la Instrucció emesa al setembre ha tingut com a resultat que algunes contractacions s’hagin vist endarrerides per una qüestió de terminis de presentació de la documentació. No obstant això, des de la Subdirecció han mostrat la seva absoluta predisposició per parlar amb els CIFO’s i trobar les solucions adients per a reconduir la situació.

Salut!

UGT SOC

Barcelona, 6 d’Octubre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca