ACTUALITAT

Comissió de seguiment de l’Acord de març 2020 Departament de Salut

El dia 07/10/2020 es va constituir per fi la Comissió de Seguiment de l’Acord de 05/03/2020 sobre les condicions de treball dels col·lectius funcionarials que conformen els equips de salut pública de la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut per al període 2020-2024. Aquesta Comissió té caràcter paritari de participació entre representants de l’administració i els representants dels sindicats que van signar l’Acord per vigilar la interpretació i l’aplicació que es fa del seu contingut.

A la reunió es va tractar els punts de l’ordre del dia facilitats per l’Administració referents a l’estat d’aplicació de l’acord i la modificació del redactat del seu article 24 per una errada de transcripció. 

Respecte al primer punt, es va informar que el dia 28/07/2020 la Comissió tècnica de funció pública va aprovar la modificació dels llocs afectats mitjançant una nova Relació de Llocs de Treball (RLT) amb efectes retroactius des de l’01/07/2020. Aquesta modificació es va realitzar sense facilitar amb anterioritat cap informació als sindicats signants, ni tampoc a les persones afectades.

Pel que fa a la interpretació de l’article 24 es va acordar per unanimitat dels assistents modificar-lo per tractar-se d’una errada, com es pot comprovar per la incongruència del contingut de l’article, ja que la mobilitat ha de ser a nivell de Servei i no pas de Sub-direcció.

La UGT ha demanat que l’acord es pugui ampliar també al personal i col·lectius que varen quedar fora d’aquest.

A causa del caràcter inicial de la reunió, que tenia la finalitat de constituir la Comissió, van quedar pendents molts temes que s’han d’aclarir i la UGT va comunicar que es reserva la potestat de proposar de fer una o més reunions extraordinàries per tractar-los.

UGT continuarem treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això  us demanem que si teniu qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu fer, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

manelgimenez.ugt@gmail.com    joan.antoli@gencat.cat

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 14 d’octubre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca