ACTUALITAT

Reunió de la Mesa General de Negociació març ’12

Mesa General de Negociació Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat Catalunya del passat dijous, 17 de maig.

Com ja és habitual els responsables de Funció Pública han vingut amb les propostes decidides i sense cap intenció de negociar res. Com sempre, els anuncis de retallades no els han fet davant els representants dels treballadors sinó que les va fer el President Mas davant els periodistes dies abans d’aquesta mesa “de negociació.”

La Secretària de la Funció Pública s’ha presentat sense la proposta per escrit i ha anunciat que la retallada serà del 5% del total de retribucions anuals.

La UGT ha exigit poder veure la proposta escrita, que ja tenia decidida el govern. Finalment ens han lliurat una fotocòpia. La retallada serà del 2,5% al juny i del 2,5% al desembre, sobre el total de retribucions anuals.

Aquesta retallada l’aplicaran sobre el complement específic de la paga extra, i si no arribés, sobre el complement específic del mes.

És especialment indignant que deixin la porta oberta a fer més retallades al llarg de l’any en funció de com evolucioni el dèficit de la Generalitat.

Els treballadors públics no som la Banca Ètica del Govern. Tampoc no som accionistes de la Generalitat que haguem de pagar de les nostres butxaques la mala gestió del Govern.

Els treballadors tenim dret a saber què guanyarem cada més i exigim que el Govern garanteixi que, com a mínim, ens pagaran el que diu la Llei de pressupostos aprovada pel Parlament.

Aquest Acord de Govern no pot ser un xec en blanc per a que ens fiquin la mà a la butxaca cada cop que ho creguin convenient.

Els treballadors públics estem farts que aquest govern quadri les seves incompetències amb els nostres diners.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca