ACTUALITAT

Interior desmantella la Campanya Forestal

96 guaites i 172 AOF al carrer!!!!

El departament d’Interior segueix desballestant el personal laboral i el dispositiu especial de campanya forestal.

De la mateixa manera que l’any passat no es va fer crida de 134 AOF enguany es tornarà a fer el mateix. De 442 AOF la campanya passada anem cap a 372 al 2020.

També i per sorpresa de tot el comitè intercentres han definit com a categoria a EXTINGIR el col·lectiu de guaites, esgrimint un informe d’una empresa privada on utilitza els números per afirmar que en 10 anys només 35 incendis has estat alertats pels guaites, i totes les comunicacions de seguiment? De constatació d’un incendi? O de verificació del mateix que??? Deixarem de tenir ulls el territori gracies a la gran gestió de la DGPEiS.

96 persones, de categoria E, aquest estiu no ocuparan el seu lloc de treball fixe discontinu ja que el manteniment i obres de condicionament del seu lloc de feina, una torre de guaita, surt massa car a l’administració.

Sense cap mirament la DG es carregarà 96 persones amb anys d’expertesa i un bagatge de moltíssimes campanyes forestals a les espatlles. No deixem de ser números i més números el que interessa a la nostra direcció. Una vergonya més com l’Eolia i les comunicacions a les sales de control.

Seguim amb el joc del “trilero” canviant cromos, ens hem venut el GEM, faig fora als Guaites i no fem crida al 25% dels AOF i puc fer 48 EPAF i 8 conductors!!! Aquest es el nou tarannà de l’actual direcció del cos de bombers, sempre començant la casa per la teulada, siguem més persones i deixem-nos estar de INT i protocols !!!!

JUNTS SOM MÉS FORTS!!

laborals.interior@catalunya.ugt.org

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 28 de gener de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca