ACTUALITAT

Increment retributiu del personal laboral

Dijous 8 de juliol de 2021, la Comissió Negociadora del VII Conveni acorda l’increment del 0,9% de tots els conceptes retributius, amb caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2021. Aquest increment es produirà en la nòmina de setembre.

L’administració ens informa que per donar compliment amb part de l’acord, de comitè de vaga del 2018, on UGT va forçar el retorn de les retallades, el 55% de la paga extra de 2014 es percebrà en la nòmina de novembre. Pendent queda conèixer quan es farà efectiu el 50% de la productivitat que en el mateix acord es recuperava parcialment aquest complement al 2021.

Us mantindrem informats

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 8 de juliol de 2021.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca