ACTUALITAT

Concurs de mèrits del personal laboral

UGT Serveis Públics us detalla la convocatòria del concurs de mèrits del personal laboral d’àmbit de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Avui, 13 de juny de 2022, s’ha publicat aquest procés selectiu al DOGC amb la RESOLUCIÓ PRE/1821/2022.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Hi ha 20 dies hàbils per fer la sol·licitud des del 14 de juny a les 9:00h, fins al 13 de juliol de 2022 a les 9:00h. El tràmit estarà operatiu durant les 24h del dia.
L’ordre en què es faci la inscripció no té cap impacte, la participació està garantida en igualtat de condicions per a tots i totes.
No cal que aneu amb presses, ni que sigui immediatament. Per tant, us recomanem que escolliu un moment de calma.

La taxa que s’ha de pagar varia en funció de cada grup:
Categoria A: taxa general 56€
Categoria B: taxa general 44,05€
Categoria C: taxa general 32,15€
Categoria D: taxa general 24,15€
Categoria E: taxa general 20,15€

També existeix una bonificació en cas de família nombrosa (general o especial) i situacions d’excepcions (veure punt 4 de la convocatòria del DOGC). El pagament de la taxa s’ha de realitzar en línia o amb targeta bancària.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS DE PARTICIPACIÓ
MOLT IMPORTANT necessiteu la Identificació digital per poder fer la sol·licitud heu de disposar: IDCAT mòbil, qualsevol certificat digital i Cl@ve.

1. El 14 de juny del 2022 a partir de les 9 hores, s’activarà L’ENLLAÇ des d’on es podrà accedir als formularis per participar en el concurs de mèrits.

2. Elecció del cos: categoria professional.

3. Omple el formulari d’inscripció al procés d’estabilització del teu cos/categoria professional. Al DOGC cada ítem corresponent a la teva categoria professional conté l’enllaç que envia al formulari corresponent. Per fer la inscripció NO s’ha de portar cap document, només s’ha d’omplir el formulari d’inscripció amb les dades personals, signar-lo amb identificació digital i fer el pagament de les taxes.

COM ACREDITAR ELS MÈRITS
a) Serveis prestats, es comprovaran d’ofici a l’ATRI, els mèrits prestats dins de la Generalitat.

b) Serveis prestats en una altra administració. Aquests s’acreditaran mitjançant l’aportació del certificat annexat a l’últim full de la resolució (Annex 2)

c) Superació de l’últim procés d’oposició sense plaça, es comprova d’ofici.

d) Català, es comprovarà d’ofici a l’ATRI.

e) ACTIC, es comprovarà d’ofici a l’ATRI.

Els certificats que NO constin a l’ATRI s’hauran d’acreditar.

Enllaç:

https://actic.gencat.cat/ca/actic_informacio/actic_competencies_i_nivells/



LLISTA DE PERSONES ADMESES I EXCLOSES (AREA PRIVADA)

Aqui podeu accedir a l’àrea privada de la vostra carpeta gencat.
Una vegada hagi finalitzat el termini 13 de juliol a les 9 del matí, per a la presentació de les sol·licituds es publicarà la llista de persones admeses i excloses. 
L’administració farà un càlcul dels mèrits de cada persona aspirant admesa. A l’ÀREA PRIVADA rebràs l’enllaç que et portarà a l’espai on podràs veure el càlcul dels teus mèrits. 

CONFIRMACIÓ O REBUIG DELS MÈRITS CALCULATS PER L’ADMINISTRACIÓ
A la teva àrea privada veuràs la puntuació assolida per a cadascun dels mèrits. Tens 10 dies hàbils des de la publicació per a: 
• Acceptar els mèrits calculats per l’administració. 
• Rebutjar el càlcul dels mèrits i esmenar-los aportant la documentació acreditativa corresponent.
En cas que no facis cap d’ aquestes dues opcions en el termini establert es considerarà acceptat.

PROVA DE CATALÀ I CASTELLÀ
Qui no ho tingui aquestes titulacions, o la nacionalitat espanyola, podrà realitzar la prova de nivell, amb dues parts diferenciades l’escrita i l’oral segons categoria.

PROPOSTA DE CONTRACTACIÓ PERSONAL LABORAL FIX
L’Òrgan Tècnic publicarà la valoració definitiva de mèrits amb la puntuació final ordenada i la proposta de contractació.

PERÍODE DE PROVA
Els treballadors i treballadores que passen a situació fix, hagin ocupat llocs de treball a la mateixa categoria, sent laborals, se’ls computarà el temps treballat a efectes de complir el període de prova.

GUIA pas a pas de com es fa la sol·licitud:

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 13 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca