ACTUALITAT

Reunió de la CIVE: abril

CIVE EXTRAORDINÀRIA

(Encàrrecs de funcions de superior categoria)

Ahir, dilluns 29 d’abril, l’Administració va convocar una reunió extraordinària de la Comissió Paritària per a la Interpretació, vigilància i estudi del Conveni (CIVE), per intentar pal·liar l’incompliment reiterat d’alguns Departaments de la Generalitat de Catalunya, en relació als encàrrecs de superior categoria, que el VI Conveni defineix prou bé. 

L’error reiterat és que alguns Departaments no van limitar, com indica el VI Conveni els encàrrecs de funcions de superior categoria i ara es preveu un concurs de canvi de destinació per el personal laboral. Segons la primera interpretació dels assessors jurídics de la Funció Pública, als aspirants (laborals indefinits) al canvi de destinació, que es preveu sigui abans de l’estiu de 2019, només els hi comptabilitzaria com a mèrits de serveis prestats, un màxim de 8 mesos, dins d’aquest concurs de promoció interna del personal laboral.

La UGT està en total DESACORD, ja que s’hauria de comptar TOT el temps treballat en l’encàrrec de funcions. El dijous 25 d’abril la UGT va proposar a Funció Pública, l’opció:

Comptabilitzar com a màxim 8 mesos en la categoria d’encàrrec en funcions, però la resta del temps comptabilitzar-la com a categoria similar”, així la diferència en els mèrits seria menor.

El dilluns 29 d’abril l’Administració presenta a CIVE com seva la proposta plantejada prèviament per la UGT. CIVE acorda la nostra opció.

La UGT ha insistit a la CIVE que la gestió dels Departaments no s’han de facturar en negatiu al valor dels serveis prestats dels seus treballadors. També hem preguntat que passarà amb tots els mèrits dels càrrecs de comandament si en teoria al concurs de canvi de destinació hi haguessin de participar? Resposta que la UGT espera en la propera reunió extraordinària de CIVE que els hi hem exigit, per tal que s’acceptin totes les propostes de millora per elaborar les bases d’aquest concurs de canvi de destinació, hi tenim molt a dir!!!

Salut!

Barcelona 30 d’abril de 2019

UGTGENERALITAT

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca