ACTUALITAT

Concurs de mèrits: pas a pas

Convocats, fins a les 9h del 13 de juliol de 2022, els concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’Administració de la Generalitat, tant de personal funcionari com laboral.

Podeu ampliar la informació als enllaços de cada apartat:

BAREMS (enllaç)

  • Serveis prestats (60%, puntuació màxima 60 punts).
  • Superació sense plaça de processos selectius d’accés (24%, puntuació màxima 24 punts).
  • Coneixements de català (10%, puntuació màxima 10 punts).
  • Competències digitals / ACTIC (6%, puntuació màxima 6 punts).

Us suggerim que feu el càlcul ja! perquè a finals de juliol l’Administració us informarà de la puntuació detectada a l’atri (al vostre expedient), a més si cal adjuntar o fer al·legacions, cal que sapigueu prèviament quina puntuació real heu d’obtenir en aquest procés.

És a dir, al participar al concurs autoritzeu a Funció Pública a obtenir la informació de l’atri i és possible que no tota s’hagi incorporat a temps. No obstant, rebreu una comunicació amb la publicació del llistat provisional d’admesos i exclosos, a partir del 13 de juliol, on us informaran de la puntuació provisional. Llavors, teniu l’opció d’ACCEPTAR perquè esteu conformes o de REBUTJAR perquè cal esmenar-la, només disposeu de 10 dies. En cas de no donar cap resposta, es considerarà acceptada la puntuació que ha trobat l’Administració.

Procés una vegada has estat admès/a (enllaç)

Al setembre es farà pública la llista provisional amb la puntuació, que tindrà un termini per fer al·legacions.

Posteriorment, es publicarà el llistat definitiu amb la puntuació i la proposta d’adjudicació de la plaça provisional, però amb caràcter definitiu: un nomenament funcionari de carrera o un contracte laboral fix.

Quan s’iniciarà el concurs d’oposició d’estabilització?

Una vegada s’hagin resolt els concurs de mèrits s’aniran publicant les diferents convocatòries d’oposició sempre abans del 31 de desembre de 2022. Així mateix, hauran d’estar resolts abans del 31 de desembre de 2024.

Què puc fer per adjuntar a atri qualsevol titulació?

Actualment, pot ser que no tingueu els certificats de català o d’ACTIC a l’atri, així com els serveis prestats d’altres administracions. Malauradament, recordeu que només puntuaran els serveis prestats en la mateixa categoria professional o cos funcionarial al que participeu en concurs de mèrits.

Si encara cal adjuntar a atri documentació o certificacions pel concurs de mèrits, aquests son els passos a seguir:

Opció A) estàs en actiu i tens aquesta possibilitat a ATRI:

  • Expedient – Les meves sol·licituds a Recursos Humans – Nova sol·licituds – Tipus de sol·licitud – Incorporació de certificats de formacions o titulacions.

Opció B) no estàs en actiu i/o no tens la possibilitat a ATRI (de l’opció A):

  • Et recomanem que esperis al moment d’acceptar o rebutjar la puntuació provisional al juliol, per adjuntar-ho exclusivament pel concurs de mèrits.

Finalment, tot aquest procés el podràs fer seguiment a la teva àrea privada de l’Oficina virtual de l’Administració de la Generalitat. Per saber com s’accedeix a l’àrea privada, disposeu d’aquest tutorial.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 1 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca