ACTUALITAT

PESCO 2017. Publicada al DOGC l’oferta d’ocupació

Al DOGC d’avui s’ha publicat l’Acord GOV/156/2018, de 20 de desembre, pel qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública derivada de l’Acord per a l’estabilització i consolidació de l’ocupació temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, que va signar la UGT el 2017.

OFERTA PESCO PERSONAL FUNCIONARI (Annex 1: 4323 PLACES)

Els processos selectius d’accés als cossos i escales de personal funcionari es convocaran pel sistema de concurs oposició i la valoració dels mèrits de la fase de concurs significarà el 40% de la puntuació màxima assolible en el conjunt del concurs oposició. 

En la fase de concurs dels processos selectius per a l’accés, pel sistema de torn lliure, als cossos i escales esmentats es valorarà, exclusivament i en la proporció que determini la convocatòria, els serveis prestats en el mateix cos i/o escala objecte de convocatòria i el nivell de les competències en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació, acreditades mitjançant el certificat ACTIC o equivalent.

També es valoraran els serveis prestats en cossos o escales d’altres administracions amb funcions homologables, en el seu contingut tècnic i funcional, als cossos o escales objecte de convocatòria.

OFERTA PESCO PERSONAL LABORAL (Annex 2: 685 PLACES)

Les convocatòries dels processos selectius per a l’accés als grups i categories de personal laboral no es publicaran fins que no hagin estat resolts els concursos de canvi de destinació, la qual cosa podrà implicar la necessitat d’adequar els llocs de treball objecte de convocatòria. 

Els concursos de canvi de destinació s’han de convocar en el termini màxim de sis mesos a partir de la vigència d’aquest Acord.

En la fase de concurs d’aquests processos selectius es valorarà, exclusivament i en la proporció que determini la convocatòria, els serveis prestats en llocs d’igual o similar categoria professional objecte de convocatòria i el nivell de les competències en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació, acreditades mitjançant certificat ACTIC o equivalent.

Us adjuntem l’Acord amb la distribució detallada de totes les places:

Salut,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 27 de desembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca