ACTUALITAT

El 60% de la paga 2013 es cobra aquest juliol

(per acord signat per UGT i CCOO)

Aquest mes de juliol  s’ha cobrat el 60% de la paga extra de 2013, amb la qual cosa ja hem recuperat dos de les tres pagues extres que ens van treure (2012, 2013 i 2014).

El pagament d’aquest 60% i del 40% de l’any passat ha estat fruit de l’acord amb el comitè de vaga, corresponent a la vaga general de l’Administració de la Generalitat convocat per UGT i CCOO per al 12 de desembre de 2018. Posteriorment l’acord amb el comitè de vaga va ser referendat (i ningú més va signar), només aquests dos sindicats en la Mesa General dels Empleats públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Es bo recordar que hi ha moltes forces sindicals que sempre diuen que ells ho farien millor (com sempre), però a l’hora de la veritat si no és UGT i CCOO encara estaríem discutint sobre el sexe dels àngels. De poder, tothom diu que pot, per aconseguir, per ser efectius,…els de sempre.

L’any vinent es podria pagar tota la paga extra de 2014, com ho ha demanat la UGT,  si la situació econòmica i pressupostària ho permet (consta a l’acord del comitè de vaga) i si no fos així es pagaria en dos anys.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 28 de juliol de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca