ACTUALITAT

El Govern abona a la nòmina de setembre l’increment retributiu del 0’9% …

La UGT i la resta de sindicats representatius a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat (MEPAG) havien acordat amb l’administració catalana l’abonament del 0,9 %, increment retributiu que estava regulat a la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2021.

Moltes administracions ja havien fet efectiu aquest increment però, la de la Generalitat ja feia tard. Ara, per fi!, el govern català ho abonarà a la nòmina de setembre, juntament amb els vuit mesos d’endarreriment (de gener a agost). Restarà pendent la devolució del 55% de la paga extraordinària de 2014 a la nòmina de novembre, també recollit a l’acord de la Mesa General i al mateix Decret llei de juliol de 2021. El 45% restant de la paga extraordinària s’abonarà durant el 2022.

Cal recordar que la devolució íntegre de les pagues extraordinàries de 2013 i 2014 són fruït de l’acord signat per la UGT i CCOO el 17 de desembre de 2018.

Des de la UGT continuarem exigint la devolució de la resta de drets que es van retalla als treballadors i treballadores de la Generalitat, uns servidors públics que han demostrat la seva professionalitat malgrat les dures condicions patides durant la pandèmia.

Molta salut!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca