ACTUALITAT

TOTES SOM NÚRIA

UGT no es presentarà avui a la Mesa Sectorial i exigeix la dimissió del Secretari General de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima.

Davant la pèrdua irreparable de la vida de la nostra companya Núria del CP Mas d’Enric, la representació de la UGT a la Mesa Sectorial declara:

Que les situacions de violència i el nivell d’agressions  als centres penitenciaris són un greu problema que tant la UGT com la resta d’organitzacions sindicals de l’àmbit penitenciari portem denunciant des de fa massa temps.

Que aquesta denúncia l’hem traslladat al Departament de Justícia acompanyada sempre de possibles mesures alternatives per tal de revertir aquesta situació.

Que considerem el Secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, senyor Armand Calderó i Montfort com el màxim responsable de la situació de violència que es viuen als centres penitenciaris i que està posant en perill les vides de les persones treballadores d’aquests centres.

Que demanem la dimissió o el cessament del Sr. Armand Calderó i Monfort.

Que aquesta dimissió o cessament incomprensiblement encara no s’ha produït.

És per tot això que la UGT en senyal de protesta per aquesta situació i en defensa de la seguretat de les nostres treballadores i treballadors es retira de la Mesa Sectorial del mes de març de 2024 i demanem a la resta d’organitzacions sindicals presents a la Mesa Sectorial que se sumin a aquesta acció per tal de provocar l’anul·lació de la Mesa Sectorial del mes de març.

Totes som Núria.

UGTGENERALITAT

Barcelona, 18 de Març de 2024.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca