ACTUALITAT

Reunió del Comitè de Seguretat i Salut del personal PATL Departament d’Interior

LA UGT EXIGIM UN PROTOCOL SOBRE CLIMATITZACIÓ QUE CONTEMPLI EL TELETREBALL SI ES SUPERA EL LLINDAR LEGAL

Celebrem el segon Comitè de Seguretat i Salut de l’any, iniciem la sessió amb la presentació de la nova subdirectora del Servei de Prevenció. Des de la UGT esperem que aquesta nova etapa que comença serveixi per donar un impuls a tots els temes pendents, tot i que no volem perdre l’oportunitat d’agrair la feina feta a la subdirectora sortint. Molta sort i encerts a totes dues. A continuació us exposem un resum dels temes tractats al passat comitè. 

Seguim amb la Climatització 

Cada comitè seguim parlant del mateix però, les queixes ens segueixen arribant per diferents canals i per part de l’empresa ens indiquen que fan tot el que poden per millor les temperatures dels nostres centres de treball. S’estan reprogramant enceses dels equips de climatització per millorar el confort dels treballadors. Seguim informant els nostres caps de les deficiències climàtiques que detectem. 

UGT exigim a la subdirectora un protocol de contingència en cas de superar llindar legal i si cal enviar gent a teletreball. Estan pendents de les mesures que arribin des de Funció Pública. 

Sinistralitat laboral. Servei de Prevenció Tècnica de Riscos Laborals.

Continuem sense tenir la informació completa, la UGT denunciem que manquen dades, i així doncs, poca cosa a dir. Les dades de les notificacions dels accidents laborals no arriben enlloc, ja que es perden pel camí. La subdirecció de Prevenció ho té clar i ens informa que volen modificar el procediment de notificació dels accidents laborals.

Seguiment de la lipoatròfia  

Ha sorgit un brot de lipoatròfia al centre Egara, ratificats per la mútua. Des del servei de prevenció s’està seguint el cas. Aprofitem aquest full informatiu per recordar als companys i companyes que, davant qualsevol dubte de possibles símptomes de lipoatròfia, han de contactar amb vigilància de la salut del Departament d’Interior. Us adjuntem enllaç amb informació.

Edifici 112 

Estem a l’espera de les dades reals del nou lector, des de la UGT denunciem la manca de dades. Un cop tinguem els mesuraments, podrem prendre decisions!  

Moviments dels nous armers  

L’Administració no té coneixement de què es tracta. Recalquem que són armers de 170 kg. No podem permetre que els companys oficials de primera de manteniment de la DGP hagin de fer aquests moviments sense ajuts tècnics.   

JUNTS SOM MÉS FORTS!! 

Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu realitzar, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces: 

zoraidagarcia@catalunya.ugt.org

jordijulia@catalunya.ugt.org

Els vostres delegats de prevenció 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca