ACTUALITAT

Procés selectiu al SOC per places d’estructura per Renda Garantida

El dilluns 13 de juliol de 2020, s’ha realitzat una reunió extraordinària de JUNTA de personal del SOC, per informar als representants socials del procés selectiu, que s’iniciarà aquesta setmana, per ocupar un total de 166 places de jornada sencera de places d’estructura per prestacions socials, en concret de Renda Garantida al Servei d’Ocupació. RRHH ha finalitzat les descripcions dels llocs de treball (DLT) i l’informe per incrementar la relació del lloc de treball (RLT) del SOC per Funció Pública.

La nova incorporació inclourà, del total de 166places: 102 places de C-16, 63 places de B-18 i 1 plaça A-21., quatre d’aquestes darreres places a serveis centrals.

El SOC publicarà al WEB, durant aquesta setmana, la resolució que iniciarà el procés selectiu, només de mèrits pels serveis prestats, donar valor a l’experiència d’haver ocupat una plaça anteriorment a Renda Garantida. El barem, que no s’ha negociat, estarà estructurat per blocs i categories a presentar-se. Destacar que per agilitzar el procés no hi haurà valoració curricular ni competències, només serveis prestats.

La subdirecció de rrhh del SOC té previst finalitzar el procés de sol·licituds a finals de juliol, per poder publicar a principis de setembre un llistat provisional d’aspirants. Per determinar en acte públic l’adjudicació de les places, en diferents dies si s’escau, en funció de l’estat i l’evolució de la pandèmia pel COVID19.

Els representats socials incideixen en realitzar un procés paral·lel amb les 110 places d’orientadors, però el SOC no ho determina de la mateixa manera i posposa la gestió d’aquestes altres places.

Salut i cuideu-vos!

UGTBENESTAR

Barcelona a 13 de juliol de 2020.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca