ACTUALITAT

Resum reunió de Junta de Personal del SOC

Avui, 1 de juliol de 2021, s’ha reunit la Junta de Personal amb els representants de recursos humans del SOC que us pot interessar:

Programa REAC

El SOC ha enviat a Funció Pública per tal de revisar la seva aprovació el programa REAC. Es tracta de 269 efectius que s’han de repartir entre Direcció General de Relacions Laborals, Departament d’Educació, Intervenció delegada, Intervenció de Fons Social, Consorci de formació contínua i SOC. La previsió és que el personal adscrit a aquest programa ha d’estar en actiu abans de que finalitzi l’any. D’aquests 269 efectius 123 persones correspondrien al SOC que es distribuirien entre totes les unitats, excepte les oficines que no participen en aquest programa. Les ofertes es publicaran progressivament pel portal de l’empleat ATRI.

És important destacar el fet que tant el programa REAC com el programa MRR no tindran pròrroga. Es tracten de fons extraordinaris i aquests programes finalitzaran al desembre de 2023, sense que hi hagi possibilitat de continuïtat.

Teletreball

Respecte al teletreball, restem a l’espera de noves mesures per part de la Funció Pública. La UGT demana com s’organitzarà el pla de treball que s’ha de confeccionar en cas de seguir fent teletreball ens responen que aquest ha de ser consensuat entre els treballadors/ores i els caps d’àrea i els caps de serveis. En aquest sentit, no existeix cap normativa ni precedent al respecte, per tant, es tracta d’ordenar les tasques que el personal haurà de dur a terme quan estiguin fent treball a distància. Aquesta mateixa tarda, la UGT demanarà en relació al teletreball, per al màxim de personal que es vulgui adherir o mantenir en aquest sistema de treball a distància, en la reunió de la Mesa General de Negociació dels empleats i empleades de l’Administració de Catalunya.

Les sol·licituds individuals de teletreball que puguin fer els treballadors i treballadores del SOC hauran d’anar signades per la directora del SOC que és la que tindrà la competència per resoldre-les.

110 Places d’Orientació

El SOC ha informat que les places d’orientadors/ores que abans pertenyien a les Oficines de Treball, es crearan com a places estructurals de la RLT, però que s’assignaran a serveis centrals i territorials. La justificació de la Subdirecció del SOC, és el resultat d’un estudi de número de les persones a les diferents unitats que pertanyen a algun tipus de programa. L’assignació de les places es realitzarà tenint en compte el percentatge de personal de programes per unitat. A les Oficines de Treball només resta el programa Reincorpora’t, i què segons la Subdirecció aviat passarà a estar substituït per noves places d’estructura a la RLT, finançat periòdicament per l’Estat.

Renda Garantida de Ciutadania

La Subdirecció ens ha informat que encara no hi ha cap decisió presa de com es continuarà prestant aquest servei després de la nova estructura amb els nous Departaments.

Salut i cuideu-vos!

UGTSOC

Barcelona 1 de juliol de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca