ACTUALITAT

Reunió del CSSL del Servei Català de Trànsit

Per part d’UGT, volem destacar el grau de compromís per part dels representants del Servei Català de Trànsit, on des del primer dia han estat sempre presents al comitè, i donant respostes a tots els temes plantejats.

Segons ens informa la casa tothom esta teletreballant, excepte  els que estan de baixa, o els que es troben pendents dels informes de permisos. Ens emplaçant en informar-nos les dades exactes dels ordinadors que estan arribant, així com la gent que teletreballa amb mitjans propis.

Repassem els dubtes i aspectes que generant controvèrsia del pla de retorn. Seguim l’annex 2 sobre el personal que s’anirà reincorporant en funció de les fases que ens trobem.

Sobre les mampares instal·lades a les zones d’atenció al públic ja s’estan ubicant als punts d’atenció ciutadana. La previsió es el dia 15 de juny estiguin totes les mampares posades.

Tot el personal té accés a mascaretes quirúrgiques, guants així com hidrogel, també el personal d’atenció al públic disposarà de mascaretes de major protecció, concretament FFP2

Relatiu als serveis centrals, edifici diputació,  per part d’UGT expressem que seria interesant posar hidrogel a les fotocopiadores, la casa té clar que no hi són, i que si han de posar, s’informa a la part social que s’està pendent de posar dispensadors de paret, ja que actualment tenim el pots de hidrogel que van voltant per la planta.

Per part de RRHH se’ns informa que no ha sigut necessari fer torns de matí o tarda ni canvis dels horaris tal com estableix la instrucció de FP. Tot el personal de SCT farà combinació de treball presencial i teletreball. Excepte els treballadors essencials: Operadors del CIVICAT, subaltern i telefonistes.

El Servei de Prevenció informa que s’han rebut prop de 300 sol·licituds adreçades a Vigilància de salut sobre possible persona de risc a la Covid-19.

UGT planteja que es faci adaptació del reglament del CSS a les circumstàncies actuals, ja que trigarem a fer un CSS presencial, així com facilitar els delegats la signatura digital per poder anar signant la documentació, actes, etc.

Ens en sortirem!!!!

JUNTS SOM MÉS FORTS!!
Qualsevol proposta, acció, consulta o col·laboració que vulgueu, ens la feu arribar a qualsevol de les següents adreces:

jordijulia@catalunya.ugt.org                laborals.interior@catalunya.ugt.org

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca