ACTUALITAT

Paga Extra 2014 : els Jutjats Socials tornen a donar una vegada més la raó a la UGT de Catalunya

PAGA EXTRA 2014 de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya: els Jutjats Socials tornen a donar una vegada més la raó a la UGT de Catalunya.

Es declara il•legal la supressió de la part meritada de la paga extra de 2014 als treballadors i treballadores de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

Amb la publicació de la sentència de 19 de gener d’enguany, el Jutjat Social núm.25 de Barcelona torna a donar la raó al nostre sindicat, la UGT de Catalunya, declarant il•legal la supressió de la part meritada de la paga extraordinària de 2014 i consolidant novament els arguments al•legats pels nostres serveis jurídics.

La decisió judicial reconeix el dret dels treballadors i treballadores de l’agència a percebre la part proporcional de la paga de juny 2014, des del 1 de juliol de 2013 fins al 30 de gener de 2014, en el percentatge del 29,178% de l’import equivalent a la paga extra, i la paga extra de desembre de 2014 per el període dels del 1 de gener al 30 de gener de 2014 en el percentatge del 8,219% de l’import equivalent a aquella paga, més els interessos de demora corresponents.

Us informem que, de moment, aquesta sentència encara no és ferma, ja que l’empresa pot interposar recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, tot i que esperem que com en la resta de les sentències guanyades s’acabi no interposant aquest recurs per part de l’empresa, confirmant així la decisió judicial.

Recordar-vos que això ha estat possible gràcies a la demanda per conflicte col•lectiu que fou interposada pels serveis jurídics del sindicat, seguint les indicacions dels delegats/des d’UGT de l’agència. Aquest fet comportarà poder fer extensius els beneficis de la decisió judicial a tots els treballadors i treballadores de l’empresa.

Des del sindicat de la UGT de Catalunya seguim lluitant de manera incansable per tal d’aconseguir la recuperació dels
drets de tots els treballadors i treballadores públics.

Salut!

Empreses Públiques FeSP – UGT de Catalunya


Barcelona, 8 de febrer de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca