ACTUALITAT

Cursos de formació per Oposicions del procés d’estabilització

Des del sector de la Generalitat de UGT Serveis Públics UGT de Catalunya t’ajudem a preparar les pròximes oposicions del procés d’estabilització per diversos cossos de la Generalitat de Catalunya.
Els cursos que us presentem a continuació estan dissenyats i impartits per professors especialistes que pertanyen a la Generalitat de Catalunya i que tenen com a objectiu que l’alumne prepari el temari i adquireixi tots els coneixements necessaris per a enfrontar-se al procés d’oposició amb garanties d’èxit.

El disseny del mateix està elaborat sobre la base de la publicació de la convocatòria actual (estructura, continguts i desenvolupament de la mateixa), extraient aquells punts clau i fent especial èmfasi en
aquells aspectes més importants.

S’informarà de tots els aspectes que relacionats amb la convocatòria com són continguts d’aquesta, terminis de sol·licituds i estructura de la prova d’oposició.

Què oferim?
– Classes Virtuals – Online en directe.
– Professors experts.
– Temaris contínuament actualitzats.
– Enregistrament de les classes realitzades.
– Tipus test.
– Simulacres d’exàmens similars als oficials.
– Fòrum de consultes i seguiment durant el curs.
– Avisos del procés de la convocatòria.

Recursos
CLASSES VIRTUALS EN DIRECTE
Els cursos s’impartiran en la modalitat de CLASSE VIRTUAL, això significa que l’alumnat pot assistir virtualment a les classes en directe a través del seu dispositiu mòbil, tauleta, ordinador (sent recomanable sempre la utilització de l’ordinador) i des de qualsevol punt geogràfic. En la plataforma es detallarà amb antelació suficient el cronograma de les classes, així com els temes a impartir.


Les classes impartides queden gravades i a la disposició de l’alumnat en la plataforma formativa. Això permet visualitzar i re-visualitzar les classes totes les vegades que necessiti, a qualsevol hora.
D’aquesta manera l’alumne pot adaptar el ritme del curs a les seves necessitats i disponibilitat.

TEMARIS

Material d’estudi: el material es presentarà en format per descarregar perquè l’alumnat el pugui imprimir (si ho desitja) i treballar al seu ritme. Els lliuraments de material s’aniran realitzant durant el curs i es modificaran els documents susceptibles d’actualització.


Actualitzacions: Les actualitzacions s’informaran en un espai específic dins del curs perquè l’alumnat estigui contínuament informat de qualsevol canvi o modificació.

UGTGENERALITAT

Barcelona 21 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca