ACTUALITAT

Reunió al Departament d’Educació i el Doctor Argimon

US DONEM INFORMACIÓ DE LA REUNIÓ QUE HEM TINGUT AQUEST MATÍ LA UGT AMB EL CONSELLER I El DOCTOR ARGIMON:

Avui ens hem reunit amb caràcter d’urgència amb el Conseller Bargalló i el doctor Argimon i ens han passat dues informacions MOLT IMPORTANTS:

  • En breu sortirà un Decret Llei mitjançant el qual, l’inici de les classes després de les vacances de Nadal es posposa al dilluns 11 de Gener. Per tant, es declara el dia 8 de gener com a NO LECTIU.
  • Si les dades epidemiològiques ho permeten, està prevista la realització de CRIBATGES I TESTS MASSIUS a totes les persones que treballen als centres educatius, públics i privats. La realització serà una autoprova per la qual s’incorporaran instruccions aclaratòries i es farà en tres tandes de criba de frotis nasal.
  • La UGT hem demanat informació i la compatibilitat d’aquesta prova amb la futura vacuna, el conseller i el doctor Argimon ens ha respós que el personal dels centres educatius serà la segona prioritat en quan a l’administració de la vacuna. La priorització está basada en criteris europeus. Començaran a vacunar a primers de gener, tot dependrà de la disponiblitat de la vacuna, però la previsió és que aquest procés de vacunació s’allargui durant tot el 2021

LA UGT, SEMPRE PENDENTS DE TU!

Salut i cuideu-vos!!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 16 de desembre de 2020

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca