ACTUALITAT

UGT signa l’Acord d’increment retributiu per a l’any 2019

S’ABONARÀ JA A LA NÒMINA D’AQUEST MES DE GENER

Aquest matí la UGT hem signat la proposta d’increment retributiu presentada pel Govern per a l’Exercici 2019, i que deriva de l’Acord que la UGT vam signar amb el Govern estatal, i que es concreta en el següent:

–          Increment fixe del 2,25% a la nòmina del mes de gener a tots els conceptes bàsics i complementaris de la nòmina.

–          Increment d’un 0,25% extra lligat a fons addicionals, que es negociarà el mes de febrer i tindrà caràcter retroactiu a 1 de gener de 2019.

–          Increment addicional del 0,25% extra lligat al compliment del PIB de 2018 i que es farà efectiu a la nòmina del mes de juliol.

 L’Acord contempla la demanda plantejada per UGT en relació a l’abonament de l’increment salarial ja a la nòmina del mes de gener, així com la preceptiva negociació del percentage del 0,25% dels fons addicionals es faci en les pròximes setmanes per incorporar-lo a les nostres nòmines al més aviat possible. UGT ha demanat que s’apliqui el mateix criteri de repartiment que l’any anterior i que aquesta quantitat es destini al complement específic o de grup.

 En funció de l’evolució del PIB, també s’aplicarà un increment del 0,25% amb efectes 1 de juliol.

 UGT ha aconseguit que en un període de 5 mesos les nostres retribucions s’incrementin en un 4,20% des de la nòmina de setembre de l’any passat, recordem que aquesta quantitat pot créixer fins a un 4,70% el mes de juliol.

 Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 8 de gener de 2019

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca