ACTUALITAT

MESA GENERAL: Funció Pública obliga a tornar a la presencialitat als empleats públics

LA UGT CONSIDEREM AQUESTA DESICIÓ DEL TOT INADEQUADA PERQUÈ LA NORMALITAT NO EXISTEIX ENCARA

La UGT hem assistit avui a una reunió de la MEPAGC amb Funció Pública en la que se’ns ha anunciat que la tornada a la normalitat ja era necessària i que, per tant, s’havia de derogar la instrucció 3/2021 i recuperar les mesures previstes a la 1/2021.

Que vol dir això? Doncs, entre d’altres, l’eliminació del teletreball al llarg dels 5 dies a la setmana, així com de les mesures en forma de permís (com el de confinament de fills menors de 12 anys) que preveia la instrucció 3/2021 per als col·lectius que no poden teletreballar.

I tot això en un moment en que ens trobem en Fase 4 de risc (de 4 estadis de risc) amb una valoració de molt alt risc, segons indicacions del Departament de Salut. 

No cal dir doncs que la precipitació de la decisió de Funció Pública és d’una irresponsabilitat sense precedents i contrària a tota lògica, i així la UGT ho hem manifestat a la reunió, i hem demanat als responsables de Funció Pública que reconsiderin la seva decisió o que, almenys, es permeti el teletreball al llarg de tota la setmana així com que es mantingui el permís en els casos que sigui necessari mentre els indicadors de la situació sanitària actual no millori.

Malgrat tot, s’han mantingut en la necessitat de tornar al que ells consideren “normalitat” i imposen la presencialitat als seus empleats públics, de manera que probablement demà ja es publicarà la derogació de la instrucció 3/2021 i la tornada al règim que preveia la 1/2021.

Salut i cuideu-vos,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 3 de febrer de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca