ACTUALITAT

Publicat a ATRI la relació final de retallades

El divendres 16/12/2011 ha estat publicat al portal ATRI la relació final de retallades que seran d’aplicació a partir del 2012.
Aquell mateix dia es trencava la negociació de la Mesa General i poc després l’Administració feia públic a traves de l’ATRI la relació de les mesures que durà a terme.
A l’espera d’evaluar més detingudament al llarg de demà les implicacions de tot plegat i les determinacions a prendre posem a la vostra disposició una còpia del comunicat i el document amb les explicitacions dels retalls.



MESURES DE CONTENCIÓ I REDUCCIÓ DE DESPESES EN MATÈRIA DE PERSONAL (16.12.11)


Donada la greu situació de crisi econòmica que afecta Catalunya i la resta de països de l’entorn europeu, és necessari que el Govern adopti un conjunt de mesures, de cara a l’exercici pressupostari 2012, que contribueixin a la contenció i reducció del dèficit públic.


Amb la voluntat de minimitzar l’afectació dels serveis públics que es presten a la ciutadania, garantir la viabilitat del funcionament de l’administració, i mantenir l’ocupació al màxim possible, les mesures proposades tenen, a més, un doble objectiu:


a) Incrementar la productivitat entesa en el sentit d’augmentar la competitivitat i eficiència de l’administració pública.
b) Revisar determinades condicions laborals per tal d’adequar-les a l’actual context socioeconòmic.


D’acord amb la normativa vigent, el 30 de novembre de 2011 es van iniciar les negociacions en l’àmbit de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Després de 7 reunions, la part sindical ha presentat un manifest i s’ha aixecat de la Mesa sense haver arribat a cap acord. A data d’avui es dóna per finalitzat el tràmit de negociació atesa la imminent aprovació, per part del Govern, dels avantprojectes de llei de pressupostos de la Generalitat i de mesures fiscals, financeres i administratives per al 2012.


En aquest DOCUMENT, que adjuntem, es detallen les mesures proposades pels representants de l’Administració, amb la seva concreció final com a conseqüència del procés de negociació, i les que s’han incorporat durant aquest procés a petició de la part social:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca