ACTUALITAT

Convocatòria 242-cos superior i procés d’estabilització

CONVOCATÒRIA 242

Ahir 14 de novembre de 2022 es va fer l’acte públic d’adjudicació de les places d’una de les convocatòries més tortuoses de la història recent de l’Administració de la Generalitat.

El procediment a partir d’ara serà el següent:

  1. Publicació al DOGC dels nomenaments d’ahir. Aquest pas es farà tan aviat com sigui possible, si pot demà mateix millor, però això depèn del DOGC, i amb caràcter d’urgència es podria publicar a finals d’aquesta setmana o a principis de la que ve.
  2. Amb la publicació al DOGC es considera que legalment es pot procedir a la supressió d’aquestes persones de la llista definitiva del concurs de mèrits, tal i com diuen la bases del mateix concurs.
  3. La seva plaça serà en adscripció provisional i hauran de presentar-se al concurs de trasllats que es desenvoluparà quan finalitzi el concurs oposició del procés d’estabilització. Participaran en la primera fase d’aquest concurs, ja com a funcionaris de carrera i des de la plaça que han aconseguit de forma provisional en la convocatòria 242.
  4. Hem demanat que tot el personal interí desplaçat per aquesta convocatòria es pugui reubicar, però Funció Pública ja ens ha dit (en principi) que es farà per la via d’ATRI.
  5. Pot haver-hi unitats molt especialitzades on tot el personal del cos superior sigui nou, en aquest cas Funció Pública podrà fer destinacions mitjançant atribució temporal de funcions per tal que el servei no es ressenti.

CONCURS DE MÈRITS DERIVAT DEL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ

No és només la convocatòria 242 del Cos Superior la que s’ha de tancar abans del llistat definitiu del concurs de mèrits, s’ha de tancar també la convocatòria d’auxiliars de geriatria de personal laboral i un acte previ d’educadors socials del Departament de Drets Socials, amb la qual cosa creiem que resulta impossible que es publiqui el llistat definitiu de mèrits abans de la setmana que ve.

Tot i què els terminis cada cop són més ajustats, Funció Pública manté el calendari de publicar la llista definitiva del concurs de mèrits els primers dies de la setmana que ve, en funció de la finalització del processos pendents que no són d’estabilització.

Cal recordar que la persona que opti a més d’una plaça per concurs de mèrits haurà d’escollir una plaça. Funció pública es posarà en contacte amb la persona abans de la publicació de la llista definitiva.

PROVES DE CATALÀ

El llistat de persones aptes (només figuraran els aptes) de les proves de català (s’han fet dos proves), es publicarà al mateix temps que el llistat definitiu del concurs de mèrits.

CONCURS OPOSICIÓ DERIVAT DEL PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ

Funció pública vol publicar les convocatòries el més aviat possible i plantejaven fins i tot fer les proves el mes de febrer. Tots els sindicats presents al grup de treball d’estabilització hem demanat que, com a mínim, sigui al març.

PROMOCIÓ INTERNA, CONCURS DE TRASLLATS, I LLISTA d’APROVATS SENSE PLAÇA

Encara resta pendent l’aprovació definitiva del Parlament de l’últim decret 14/2022, publicat al DOGC el 9 de novembre, que la regula. Tant Funció Pública com la representació sindical en bloc esperem que s’aprovi per tal de fer-la efectiva.

Salut!

Barcelona, 15 de novembre de 2022

UGTGENERALITAT

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca