ACTUALITAT

Reunió del CSSL del Servei Català de Trànsit

  1. Lipoatròfia Semicircular:

El tema de la lipoatròfia semicircular en el Servei Català de Trànsit no està solucionat. De cara a mitjans del mes de juliol es faran lectures d’ones electromagnètiques de diferents freqüències en els llocs de treball afectats. Des de la UGT es dóna tot el suport tant el servei de prevenció com els treballadors afectats i entre tots plegats detectar les causes i eliminar-les d’una vegada per totes.

Seguint amb lipoatròfia i sobre el CIVICAT des d’UGT demanem que s’instal·li una estació meteorològica dins la sala de control del SCT, a fi efecte que els mateixos treballadors puguin conèixer de primera mà les mesures termohigròmetres en concret del seu lloc de treball, i si realment són tan bones i favorables com diuen el servei de manteniment i de prevenció del departament i de l’edifici, doncs tranquil·litzarem els treballadors del centre de treball.

2.Simulacre del CIVICAT i altres.

Es valora i analitza el resultat del simulacre d’evacuació de l’edifici de via laietana, la part que ens afecta a nosaltres el CIVICAT, es va realitzar a mitjans del passat mes d’abril, en el seu dia ja vàrem participar com observadors i vàrem aportar diferents aspectes de millora en acabar el mateix. Durant el comitè es va fer seguiment de les mesures concretes, armilla reflectant pel cap de sala, actualització dels números de telèfon de contacte i formació especifica a tots els treballadors de la sala.

S’informa d’un seguit d’actuacions realitzades al CIVICAT, millorar de l’extracció d’olors als vestuaris, passadís, s’ha elevat la presa d’aire del sistema de ventilació entre d’altres, així com queda pendent a realitzar-se aquest estiu la neteja del pati on està ubicada la presa d’aire net de l’exterior.

3.Servei Territorial de Trànsit de Barcelona:

Seguim amb el mal endèmic dels bassals a l’accés principal, des d’UGT demanem d’una vegada per totes una solució, fa més d’un any que tenim aquest punt dins l’ordre del dia.

Se’ns va informar que s’instal·larà un DEA a l’entrada de l’edifici, fruit d’un canvi normatiu amb les ubicacions i usos dels aparells de desfibril·lació. 

La UGT reclamem els informes del servei tècnic amb les mesures ambientals, es va acordar que es farien a mig matí migdia, i no a primera hora com de vegades passa. Ens manquen els 2 últims trimestres.

4.Protocol d’actuacions de violència externa.

Després de quasi 2 anys de grup de treball el protocol està enllestit, l’administració ha fet arribar a la part social la seva última versió, es deixa sobre la taula i en el proper comitè es presentarà per a la seva aprovació. És un abans i un després important, sempre millorable però la feina feta pel grup de treball és molt bona i val la pena. És un protocol que mai hauria d’activar-se però si per desgràcia s’activa, cal que sigui àgil i eficaç envers la defensa del servidor públic.

SEGUIREM INFORMANT !!!!

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca