ACTUALITAT

Informació sí, però sense concreció

Mesa Sectorial Juny de 2022

Després d’any i mig sense convocar el grup de selecció i provisió de llocs de treball, avui en el plenari de la Mesa Sectorial per fi hem pogut parlar de les convocatòries pendents de desenvolupament o finalització.

Treball social (convocatòria 236): adjudicació prevista de les 98 persones que han guanyat plaça, abans que acabi aquest mes de juny. Tot i que hem preguntat pel concurs de trasllat previ a l’assignació de places, des de Funció Pública  només s’han limitat a recordar les bases de la convocatòria: L’assignació de les places té caràcter definitiu llevat d’aquelles que no hagin estat objecte de concurs general de mèrits i capacitats previ, sense donar més detalls. UGT demanem que tot aquest procés acabi el més aviat possible i amb la màxima informació per a totes aquelles persones afectades (tant les que han guanyat plaça, com les possibles persones interines que es vegin afectades).

Cos superior (convocatòria 242): la intenció és que la convocatòria 242 acabi abans del procés d’estabilització, però sembla clar que es solaparà amb el procés d’estabilització i, fins i tot, amb el concurs de trasllat previ per als funcionaris/àries que actualment ja són de carrera del cos superior.

Cos subaltern: 

  • Concurs de trasllats: és imminent la seva resolució definitiva i hi ha la intenció de Funció Pública per tal que no afecti al personal interí actual.
  • Convocatòria 240 reservada a persones amb discapacitat intel·lectual: està pendent la prova de català per a aquelles persones que ho hagin de fer, segurament serà l’1 de juliol.
  • Convocatòria 243: de moment està paralitzada i pendent d’estudi del seu grau d’afectació amb el procés d’estabilització.

Cos d’enginyeria agrònoma (convocatòria 241): tancada i pendent de la presa de possessió. 

Cos de biblioteconomia (convocatòria 246): pendent dels darrers tràmits per tal que la persona que ha guanyat plaça l’ocupi definitivament.

Cos d’arxivística (convocatòria 245): ja s’ha fet la darrera prova de caràcter voluntari, es preveuen els resultats en quinze dies aproximadament.

Cos advocacia (convocatòria 244): la cinquena prova es farà el 22 de juny. Previsió de resolució definitiva al juliol o setembre.

Convocatòria 214 del cos de gestió, exclusiu promoció interna: continuen sense resoldre’s les incidències que se’n deriven de l’execució de sentència. No tenim data de resolució definitiva.

Concurs de trasllats del cos d’auxiliar administratius: Funció pública continua analitzant la possible afectació amb el procés d’estabilització. No donen data de resolució ni calendarització a mig termini.

UGT fem una valoració molt crítica de tota aquesta informació donada: seguim sense concretar moltes de les convocatòries, tot sembla girar al voltant del procés d’estabilització, però cal tenir en compte també els drets dels funcionaris i funcionàries que ara són de carrera i d’aquelles persones que han superat un concurs oposició i encara estan sense plaça, així com les persones que esperen guanyar plaça fruit d’un concurs de trasllats. Sabem que estem en un escenari molt nou per totes les variables que intervenen (concurs de mèrits, concurs oposició derivat del procés d’estabilització, oferta ordinària, convocatòries encara no resoltes, etc.), però des d’UGT demanem un esforç de comprensió a Funció Pública per tal que  garanteixi  la ràpida resolució de tots aquests processos ja en marxa.

Altres temes:

Actualització de les quantitats recollides al Decret 308/2008: la UGT hem demanat de nou l’actualització de les dietes per quilometratge, que no s’ha fet mai malgrat s’hauria d’haver fet cada dos anys i que ara, amb l’encariment del preu dels carburants, és del tot urgent.

Teletreball i reducció de jornada per motius de conciliació compactada setmanalment: tota la part social hem demanat que es compleixi la proporció 60% presencialitat, 40% teletreball també en aquestes compactacions setmanals de reducció de jornada (hi ha departaments que no ho estan fent).

Llançadores al Districte Administratiu: Funció Pública comunica que es mantindran, però no han assegurat que augmentin, tal i com hem demanat totes les organitzacions sindicals,  amb motiu dels nous departaments i equipaments que es traslladen.

BÚSTIA INCIDÈNCIES CONCURS DE MÈRITS

La UGT us informem que Funció Pública ens ha facilitat aquesta adreça de correu electrònica per a consultes sobre incidències que es puguin produir durant el procès d’inscripció al concurs de mérits:

Tal com hem acordat en la reunió de la Mesa Sectorial d’avui, us trametem l’enllaç al formulari per enviar les consultes en relació el concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública:

https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/generic/conqxsGeneric.do?webFormId=1031&topicLevel1.id=500&set-locale=ca_ES

Així mateix, també disposeu de l’apartat de preguntes freqüents.  

En breu us farem arribar el full informatiu sobre el contingut de la Mesa Sectorial del personal administratiu i tècnic de la Generalitat de Catalunya (20.06.22)

Salut!

UGTGENERALITAT

20 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca