ACTUALITAT

Reunió del Grup de Treball d’estabilització

AUXILIARS ADMINISTRATIUS DE CENTRES DOCENTS

La Funció Pública ens informa que aviat complirà l’acord signat amb la UGT i els altres dos sindicats de la Mesa General, amb el qual les 1.200 places d’auxiliar administratiu a mitja jornada dels centres docents del Departament d’Educació passaran a jornada completa, una part de l’acord ja s’ha complert i, ara per ara, queden 858 places per tal de resoldre la totalitat del problema, fins que es publiqui el concurs de trasllats.

La idea es que això sigui d’aplicació l’1 de març.

CONCURS – OPOSICIÓ D’ESTABILITZACIÓ

El llistat d’admesos i exclosos serà publicat el 20 de febrer.

La realització de la prova es descentralitzarà i a cada aspirant se li assignarà el lloc de realització de la prova més proper al seu domicili. Tot i així, si algú vol canviar de lloc ho podrà fer, prèvia petició.

Els exercicis de la prova d’oposició es faran passada la setmana santa, segurament a finals d’abril. Els dos exercicis es faran el mateix dia.

Les persones que optin al Cos Superior d’Administració General podran escollir l’opció que vulguin en el moment de recollir l’exercici per a la seva realització, segon l’elecció que es faci, se’ls lliurarà un exercici o un altre.

Agents forestals: s’intentarà fer una correcció d’errades suprimint el temari general, i només entraria l’específic com en la resta dels casos.

Educadors socials dels àmbits general i execució penal, amb més de tres anys de serveis prestats, la prova pràctica versarà sobre el mateix temari del exercici (part general).

PROMOCIÓ INTERNA

Recordem que és el mateix temari del concurs oposició del procés d’estabilització. La convocatòria sortirà publicada quan s’aprovi la llei que desenvolupi el decret 14/2022 de mesures per a la reducció de la temporalitat, que tots desitgem que sigui abans de l’estiu, i quan abans millor.

Funció Pública ens informa que serà requisit per participar l’haver prestat serveis dos anys com a mínim com a funcionari de carrera, en el cos des del qual es vol promocionar.

RENÚNCIES DEL CONCURS DE MÈRITS

Finalment hi ha 24 renúncies “expresses”, és a dir notificades de forma inequívoca, i en cada cos o categoria on hi hagi una renúncia entrarà el següent o següents del llistat de persones que es van quedar a les portes per ordre de puntuació. A aquestes persones se’ls assignarà la destinació provisional que tingués la persona que ha renunciat.

CONCURS DE TRASLLATS

S’està treballant amb les dates de publicació de la convocatòria el mes d’octubre. Es mantenen les dues fases.

RECOL·LOCACIÓ DELS DESPLAÇATS/DES del CONCURS DE MÈRITS

Seguim treballant en que a tothom que hagi quedat desplaçat pel concurs de mèrits tingui el contracte de reforç que vam acordar amb FP, oficialment son 306 les persones que han estat desplaçades. Avui mateix la UGT ha traslladat a FP una llista de 12 persones, a més de les que ja hem tramitat amb anterioritat.

RECOL.LOCACIÓ DELS NOUS FUNCIONARIS QUE OCUPEN PLACES RESERVADES I SON REMOGUTS PER LA REINCORPORACIO DEL TITULAR

La UGT hem demanat que es recol.loqui al mateix centre de treball o localitat als nous funcionaris que es troben ocupant places reservades quan els seus propietaris reingressen per ocupar-les.

Considerem que s’han d’aplicar analogament els criteris emprats en d’altres situacions similars.

FP manifesta que s’ho estudiarà i ens donarà resposta.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona 15 de febrer de 2023.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca