ACTUALITAT

La UGT aconseguim el reconeixement del grau mínim

A les oposicions del cos de titulats superiors especialitat veterinària convocades l’any 2006 es varen adjudicar un 10 % addicional (14 places) a veterinaris que varen aprovar les oposicions. Des d’aquesta data, aquests/es companys/es, al no haver cap concurs de trasllat no han pogut ni consolidar el grau ni la plaça al trobar-se en situació d’adscripció provisional.

L’any passat el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, va consolidar de forma unilateral el grau mínim 21 a aquest personal. A mitjans de febrer d’enguany, la UGT vam sol·licitar a la Subdirecció de Recursos Humans i Riscos Laborals del Departament de Salut que al personal veterinari adscrit a aquest Departament també se li apliqués aquest criteri i, per tant, se’ls hi consolidés el grau mínim 21.

En data 01/03/2022 la UGT, en una reunió mantinguda amb el Departament de Salut i Funció Pública demanada al respecte a mitjans de febrer, se’ns ha informat, des de l’esmentada Subdirecció que s’ha consolidat d’ofici aquest grau 21 a aquests/es companys/es veterinaris/es amb el beneplàcit de Funció Pública. La UGT hem preguntat si s’ha informat per e-valisa al personal veterinari afectat d’aquest fet, tal com es fa en qualsevol consolidació de grau i se’ns ha dit que se’ls ha comunicat per via expedient electrònic.

La UGT volem agrair al Departament de Salut i a Funció Pública que s’hagi fet això, que, tot i ser un pedaç i quedar molt per regularitzar la seva situació, és un primer pas. La UGT continuarem treballant i lluitant per aconseguir millorar les condicions laborals. Per això, us demanem la vostra col·laboració per poder fer les accions corresponents a la nostra defensa de manera que ens feu arribar les vostres propostes, accions, consultes o col·laboracions a les adreces següents:

manelgimenez.ugt@gmail.com manel.gimenez@gencat.cat

Salut i cuideu-vos!

Barcelona, 2 de març de 2022

UGT SALUT

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca