ACTUALITAT

L’Administració informa que continuarà en vigor el teletreball

La UGT demana que puguin teletreballar més col·lectius de la Generalitat de Catalunya

Avui la Funció Pública ha publicat a ATRI una nota informativa sobre la continuïtat del teletreball a la Generalitat de Catalunya quan finalitzi el dia 9 de maig de la declaració de l’Estat d’alarma per la pandèmia COVID-19. 
 
Tot i valorar de manera positiva aquesta ampliació, des de la UGT vam denunciar que el Decret del Teletreball va néixer totalment desfasat. Això s’ha pogut comprovar en esclatar la pandèmia i passar de cop a prestar a distància la majoria dels serveis.

El decret limita moltíssim el teletreball, la forma de prestar-lo i exclou a col·lectius que clarament podrien treballar a distància total o parcialment.

Esperem que l’experiència d’aquest any teletreballant de qualsevol manera hagi servit per detectar les deficiències i que faciliti una nova negociació del contingut de l’acord que millori les condicions i que incorpori tots els col·lectius en la part.


Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 7 de maig de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca