ACTUALITAT

Vergonyós dia de proves d’oposició d’estabilització

UGT Servei Públics ha denunciat, a cada seu, les penoses condicions que han viscut els aspirants el dia d’avui, 29 d’abril de 2023, a les proves del concurs d’oposició d’estabilització dels diferents cossos i categories professionals d’àmbit de la Generalitat de Catalunya.

Tot i que, aquest procés te el major nombre de places dels concursos d’oposicions de la Generalitat dels darrers 30 anys, la realitat de la situació ha estat un exemple de desorganització i caos a les diferents seus dels processos selectius. Maxificació a les aules, aspirants comprimits a les aules, endarreriments en la distribució i l’inici de les proves, manca de preparació d’examens dels educadors socials i manca d’informació dels diferents espais habilitats per realitzar les proves.

UGT ha denunciat les incidències allà on les ha detectat i la resposta dels tribunals de selecció i dels òrgans tècnics ha evidenciat la manca de planificació, ja que els aspirants no han tingut opció de millorar les condicions de realitzar les proves.

És lamentable aquest desgavell organitzatiu que ha provocat que tot i que la convocatòria per fer les proves era a les 9h alguns cossos a les 11h encara no havien iniciat la prova.

Sort als aspirants!

UGTGENERALITAT

Barcelona 29 d’abril de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca