ACTUALITAT

Places a Oferta Pública d’estabilització i ordinària

UGT hem demanat una major concreció Mesa per Mesa

Avui, 20 d’abril de 2022, a la Reunió de la Mesa General dels Empleats públics (MEPAGC), Funció Pública ha presentat les següents dades generals de places que estan afectades per processos selectius derivats de la Llei 20/2021 d’estabilització.

Comunicades les dades ens hem emplaçat a la setmana vinent per iniciar les negociacions de les bases d’aquests processos, però la UGT ja hem advertit als responsables de l’Administració que no compartim la proposta de bases que inicialment Funció Pública ha donat difusió.

OP-EM: Oferta Pública d’estabilització per concurs de mèrits.

OP-ECO: Oferta Pública d’estabilització per concurs d’oposició.

OP-O: Oferta Pública ordinària.

TOTAL.P.E.: Totalitat de places que entren en el procés d’estabilització.

OP-4: Places a posteriors ofertes públiques.

La UGT hem demanat una major concreció per cossos i categories professionals, evidentment a aquestes alçades volem les dades amb més detall.

Salut i cuideu-vos!

UGTGENERALITAT

Barcelona 20 d’abril de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca