ACTUALITAT

Reunió Mesa Sectorial febrer ’12

En la reunió d’avui amb els sindicats la Funció pública presenta unes propostes que no tenen nom: dóna ja per fetes certes mesures sense cap tipus de negociació amb la part social.
La pressa de Funció Pública es tal que, sense esperar a que s’hagin aprovat els pressupostos pel Parlament, ens presenta un seguit de mesures que dóna per fetes. Sembla inèdit que pretenguin fer un reglament en desenvolupament d’una llei que encara no s’ha aprovat.
Es tracta d’unes mesures parcials i pobres que inclouen temes que no estaven previstes a l’ordre del dia de la reunió d’avui.

 Davant d’ aquestes mesures totalment inacceptables, els delegats han decidit adoptar una postura de protesta que no alteri el funcionament dels dispositius d’emergència que s’han posat en marxa per motiu de l’onada de fred que estem vivint a Catalunya.
Per a la UGT l’interès principal és sempre el funcionament correcte dels serveis públics i una resposta adequada a les necessitats dels ciutadans en cada situació.

 La UGT no deixarà de lluitar pel manteniment dels serveis públics i l’ocupació. Hem de ser forts davant la dràstica política de retallades del govern actual amb la clara intenció de desmantellar els serveis públics i carregar-se l’estat del benestar
Avui toca protestar, però s’imposa el sentit comú i la responsabilitat social i, per tant, l’acció sindical de suport als delegats de la mesa sectorial no impedirà que els serveis públics funcionin com han de funcionar.
Suport a la mesa sectorial. Donada la situació d’emergència, utilitza tots els mitjans possibles: e-mails, ugtrespon, twitter, facebook, pagina web…)

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca