ACTUALITAT

Grup de provisió i secció de la Mesa Sectorial del Personal d’Administració i Tècnic

A continuació us passem un resum de la reunió mantinguda avui, 27 de setembre del 2022, al grup de treball esmentat:

CONVOCATÒRIA 242 COS SUPERIOR D’ADMINSTRACIÓ SUBGRUP A1

  • Nota darrer exercici: entre aquesta setmana i la vinent està prevista que surti la nota del cas pràctic. Falta que faci la prova una persona que encara no l’ha fet i que es va estimar el seu recurs per poder fer-la.
  • Prova de català (i castellà si cal): es farà amb posterioritat a la nota del darrer exercici. Es preveu que siguin poques les persones que necessitin fer la prova de català.
  • Mèrits: la llista que surti serà provisional i s’obrirà el període d’al·legacions habitual un cop surtin. UGT hem recordat que les dades que es tenen d’ofici ja a l’ATRI no calia que es tornessin a presentar.
  • Dates previstes de resolució: Funció Pública manté l’objectiu que la convocatòria 242 es resolgui abans de la finalització del concurs de mèrits derivat del procés d’estabilització. UGT hem insistit que aquest objectiu sigui una realitat de cara a permetre l’estabilització a moltes companyes i companys que depenen del concurs de mèrits per fer-lo.
  • Tipus d’adscripció: UGT hem demanat que es concreti el tipus d’adscripció quan arribi el moment del nomenament de funcionaris i funcionàries de carrera. Funció Pública confirma que aquesta adscripció a les places serà definitiva excepte aquelles places que no hagin passat per un concurs de trasllats. Funció Pública encara no té present les places concretes que s’oferiran.

CONVOCATÒRIA 240 COS SUBALTERN, CONVOCATÒRIA RESERVADA A COL·LECTIU DIL

  • 3 persones van demanar revisió del procés i se’ls ha reconegut la seva demanada, passen a ser aptes i s’afegeixen al còmput de mèrits. Quan tinguin les dades definitives amb aquestes tres persones noves (no cal que s’examinin de la prova de català), el número total de persones que han aprovat serà de 78.
  • En aquesta convocatòria concreta UGT hem exigit:
    • que la resolució definitiva de la convocatòria i els nomenaments es faci de forma immediata.
    • Empatia amb el col·lectiu.
    • Que s’ofereixin TOTES LES PLACES OFERTADES (151 places).
    • Recol·locació dels interins que es puguin veure afectats per aquesta resolució definitiva.
  • UGT hem sol·licitat el perfil de les places que finalment s’adjudiquin a aquesta convocatòria.
  • UGT també hem proposat que a l’acte públic hi assisteixin les persones interessades acompanyades de l’assessor que determinin si així ho demanen, Funció pública també s’ha mostrat partidària de contemplar aquesta proposta d’UGT

CONVOCATÒRIA 243 COS SUBALTERN

  • Continua completament aturada, UGT hem demanat que el temari d’aquesta convocatòria sigui el mateix temari reduït (4 temes) que s’ha aprovat per a la possible convocatòria del cos de subaltern derivat del procés d’estabilització (recordem que a l’Oferta Pública derivada d’aquest procés no contempla places de concurs oposició).

CONVOCATÒRIA 214 COS DE GESTIÓ D’ADMINISTRACIÓ (SUBGRUP A2) EXCLUSIU DE PROMOCIÓ INTERNA (EXECUCIÓ DE SENTÈNCIA)

Davant la publicació d’aquesta Nota informativa de Funció Pública:

Atès que en el sí d’aquest procés de selecció s’han presentat dos incidents d’execució respecte de dues sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, els quals han estat resolts per sengles interlocutòries contradictòries entre sí, les respectives parts les han apel·lades davant l’esmentat Tribunal, restant a l’espera de la decisió. En conseqüència, en aquests moments no és possible establir cap calendari d’actuacions.”

(Publicat el 9.9.2022)

UGT hem preguntat quina és l’afectació de les persones que ja van aconseguir plaça derivada d’aquesta promoció interna i Funció pública ens ha assegurat que les persones ja nomenades no estan afectades en cap cas per aquest contenciós administratiu. És un procés judicial que només afecta a les persones que han presentat el contenciós.

Pel que fa a la resta de convocatòries ja finalitzades (CONVOCATÒRIA 246 BIBLIOTECONOMIA, CONVOCATÒRIA 241 COS DE TITULACIÓ SUPERIOR SUBGRUP A 1 ENGINYERIA AGRÒNOMA, CONVOCATÒRIA 245 COS TITULACIÓ SUPERIOR SUBGRUP A1 ARXIVÍSTICA, CONVOCATÒRIA 244 COS D’ADVOCACIA) es mantenen publicades per un tema de terminis de possibles interposicions de recursos.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 27 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca