ACTUALITAT

REUNIÓ DE LA JUNTA DE PERSONAL AMB RR.HH. DEL SOC

Del cos superior (convocatòria 242), hi havia 25 interins afectats de les qual 4 han aprovat i 11 s’estabilitzen. Els deu interins que no han estabilitzat, ara estan fent un nomenament de reforç de tres mesos

Pel que fa al procés d’estabilització, per la via de concurs de mèrits han estabilitzat 147 places al SOC, hi ha 72 funcionaris interins que no han estabilitzat i que tenen la seva plaça afectada. Per aquest col·lectiu interí afectat, Funció Pública els hi ofereix continuar 3 mesos en qualitat de personal de reforç.  Per aquest motiu, des de RR.HH ens comuniquen que les persones afectades gaudeixin dels dies de vacances pendents (exercici 2022) i els APs abans de finalitzar aquest any i que les noves vacances generades (2023) es podran gaudir al llarg del període de reforç, i si per necessitat de servei no es poguessin gaudir es liquidaran en finalitzar el contracte de reforç.

Seguint criteris de transparència, RR.HH ens comunica que aquestes places de reforç, sortiran publicades a la web (no a l’Atri),  durant tres dies, la intenció és que aquestes persones continuïn a la seva unitat al llarg d’aquests tres mesos com a reforç de les noves incorporacions.

RRHH ens comunica que les places afectades del SOC que han anat a la via d’adjudicació de places per acte públic del concurs de mèrits s’ha determinat directament des de Funció Pública, i, en cap moment, ha intervingut la Direcció i el  Departament de RR.HH. del SOC.

UGT recordem que els criteris de recol·locació derivats del procés d’estabilització encara no s’han negociat en el grup de treball d’estabilització de la MEPAGC, quan finalitzin els actes d’adjudicació de places podrem tenir una idea més aproximada de com aniran aquestes recol·locacions. El primer objectiu de la UGT, com no pot ser d’altra manera, és que ningú es quedi sense feina. Així, la recol·locació de les persones que no han estabilitzat plaça per la via del concurs de mèrits i que tenen la seva plaça afectada és la nostra prioritat.

Està previst que la setmana que ve surtin publicats als DOGC les propostes de nomenament i que la incorporació de places dels nous funcionaris que s’estabilitzin es doni a partir del  10 de Gener.  Les places de reforç començaran a fer-se efectives en funció de la incorporació dels funcionaris de carrera que han guanyat plaça.

A finals d’aquesta setmana sortiran publicades les bases de la convocatòria de l’oposició extraordinària del procés d’estabilització.

Seguim!

UGT SOC

Barcelona, 14 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca