ACTUALITAT

VAGA GENERAL dels treballadors/es del sector públic de la Generalitat de Catalunya el 12/12

Avui els sindicats UGT i CCOO hem anunciat en roda de premsa la convocatòria d’una vaga general dels més de 250.000 treballadors i treballadores dels serveis públics de la Generalitat de Catalunya.

El motiu principal de la convocatòria és l’exigència del retorn abans d’acabar l’any de com a mínim el 10% de la paga de 2013, un calendari de retorn els propers dos anys de les pagues de

2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.

L’incompliment dels acords signats i de les resolucions aprovades pel Parlament, sumat a la proposta presentada a la darrera reunió de la MEPAGC, representen un autèntic insult i una falta de respecte als treballadors i les treballadores de la Generalitat. La gravetat de la situació ens obliga a obrir un calendari que exigeix deixar al marge les mobilitzacions corporatives i sectorials i prioritzar la unitat sindical.

És per això que instem tots els sindicats amb representativitat als serveis públics de la

Generalitat a sumar-se a la convocatòria d’una gran vaga general el proper dia 12 de desembre.

Els propers dies farem públic el calendari de mobilitzacions, ens reunirem amb els Grups

Parlamentaris i farem petició de reunió amb els consellers Pere Aragonès i Jordi Puigneró.

A més a més, demà dimarts 13 de novembre, a les 9.30 hores, convoquem una concentració conjunta a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona com a inici de les mobilitzacions.

La UGT i CCOO de Catalunya manifestem un cop més la nostra voluntat d’arribar a un acord, però exigim la retirada de la proposta de recuperació presentada a la MEPAGC i la presentació d’una nova proposta basada en la Resolució aprovada al Parlament de Catalunya.

Salut!

UGTGENERALITAT

Barcelona, 12 de novembre de 2018

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca